Een volledige store list overview van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Black’

Één van de meest gehypete Yeezy 350 colorways van dit jaar krijgt morgen, 29 november 2019, een restock. Natuurlijk hebben wij het over de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Black’.

Om voor jou de kans zo groot mogelijk te maken om een paartje te scoren hebben wij een Storelist Overview gemaakt. Dit houd in dat wij zoveel mogelijks webshops bij elkaar hebben gezocht en hiervan een overzicht hebben gemaakt. Alle shops die in dit overzicht staan zullen de populaire ‘Black’ colorway verkopen. Sommige webshops zullen de first comes, first served methode gebruiken. Dit betekend dat degene die de sneaker als eerste in zijn winkelmandje heeft hem heeft. Ook zullen er webshops zijn waar je je via een raffle moet inschrijven. Een raffle is dat je je van te voren moet inschrijven voor de sneaker bij een webshop en dan word je op de dag zelf benaderd door de webshop of je hem kan kopen of niet.

Jij wil nu vast weten waar je de ‘Black’ colorway van dit 350 model kan scoren? KLIK HIER voor onze Storelist Overview, of scroll naar beneden en klik op de Yeezy BOOST 350 V2 ‘Black’. Wij van Sneakerjagers wensen je erg veel succes en geluk toe!


adidas Yeezy Boost 350 V2 'Black'

FU9006 · Prijs vanaf €442,-

Naar alle aanbieders
Yeezy BOOST 350 V2
Yeezy BOOST 350 V2
@hypebeastfr

Previous ArticleNext Article