Boris van de Ven is te gast in de negende aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de negende aflevering van onze podcast is Boris van de Ven. Boris is de oprichter en spiritueel leider van het Gamekings imperium, hét Nederlandse televisieprogramma waarin doorgewinterde gamers, waaronder Boris, videogames beoordelen, spelen en uitlichten. Naast gamen is Boris ook een groot sneakerfanaat.

Gamekings

Gamekings

In 2002 werd Gamekings voor het eerst uitgezonden op de voormalige televisiezender ‘The Box’. In het programma, wat geleid werd door de Gameking Boris himself, discussiëren verschillende hardcore gamers over de nieuwste games en ontwikkelingen uit de gamewereld. Het programma werd al snel razend populair onder de Nederlandse jeugd en switchte in 2005 van televisiezender naar TMF. Vanaf 2010 is het programma onder andere uitgezonden op televisiezenders zoals MTV en Comedy Central. Tegenwoordig is het programma te zien op Spike en zitten ze inmiddels al in het 18e seizoen. Gamekings is een productie van Blammo Televison, wat ook opgericht is door Boris.

Naast de televisiezender is Gamekings ook actief op social media en is hun eigen platform, Gamekings.tv, ook erg geliefd onder de Nederlandse game-fanaten.

Voor Boris blijft het niet bij zijn diepe liefde voor videogames. Zo is hij ook een actief cryptocurrency journalist. Hij draait al aardig wat jaartjes mee in de cryptowereld waardoor hij veel kennis en insights in dit populaire vraagstuk heeft kunnen ontwikkelen.

Alle kennis en passies uit hij sinds 2018 ook in zijn eigen podcast genaamd de Nerd Culture Podcast. In deze podcast bespreekt hij verschillende onderwerpen maar de focus ligt vooral op gaming, bitcoin, sport, tech, film, series en gezondheid.  

Wat veel mensen niet weten is dat hij ook een diehard old school sneakerfanaat is. Valerio en Non ondervragen hem daarom wat zijn favoriete sneakers zijn, wat hij het liefst draagt en van welke sneakers hij het warm krijgt.

De gloednieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast is te beluisteren of te zien vanaf donderdag 28 november 2019 via  SpotifyApple podcasts en via YouTube.

Previous ArticleNext Article