Release reminder van de bijzonder Nike SB Dunk High Pro ‘Space Jam’!

Een tijdje geleden zijn twee bijzondere modellen en colorways gecombineerd tot een unieke sneaker. We hebben het over de Nike SB Dunk High Pro ‘Bred’. Deze sneaker bestaat uit de Nike SB Dunk High Pro en de Air Jordan 11 ‘Bred’. De combinatie van deze twee was werkelijk waar ongelooflijk. Dit is niet de enige colorway die ze van deze twee paartjes gecombineerd hebben. De Air Jordan 11 ‘Space Jam’ is nu ook een onderdeel van het Nike SB Model en hij komt sneller dan je denkt.

Nike SB Dunk High Pro ‘Space Jam’ | BQ6826-002

Bij de ‘Space Jam’ colorway hebben ze het net zo aangepakt als op de ‘Bred’ colorway. De upper van de sneaker beschikt over een geheel zwarte kleur. De basis hiervan hebben ze aangebracht met mesh materiaal en daarbovenop bevindt een patent leather laag. Vervolgens hebben ze de midsole een witte kleur gegeven en heeft de ousole de bekende transparante ice zool gekregen. Om de sneaker helemaal af te maken heeft Nike SB nog de iconische cijfers ’SB’ op de heel-tab geplaatst.

Woensdag 27 november 2019 is het al zover. Deze opvallende verschijning zal dan verkrijgbaar zijn en naar verwachting zal hij als warme broodjes over de toonbank vliegen. Het is daarom belangrijk dat je in onze releasekalender kijkt bij welke shops je deze sneaker kan bemachtigen. Voor €109,- kan hij al van jou zijn dus zorg dat je op tijd bij bent.


Nike SB Dunk High Pro 'Space Jam'

BQ6826-002 · Prijs vanaf €183,-

Naar alle aanbieders
Space Jam
Space Jam
Space Jam
Space Jam
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article