Release Reminder: adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’

Dit jaar staat Black Friday niet alleen in het teken van kortingen en acties. Dit jaar krijgt namelijk de populairste Yeezy van 2019 een restock! De adidas Yeezy Boost 350 ‘Black’ zal op 29 november weer uit komen bij geselecteerde retailers!

Afgelopen jaar hebben we weer veel releases gezien van de Yeezy adidas lijnen. Niet alleen van de 350 zagen we veel release ook de chunky 700 is meerdere keren uitgekomen. Maar toch blijft de 350 het parade paartje van de samenwerking tussen Kanye West en adidas. En nu komt dus de populairste adidas Yeezy Boost 350 ‘Black’ opnieuw uit!

Het model van de adidas Yeezy Boost 350 is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld en komt bijna maandelijks uit. De moderne sneaker heeft een ‘sok’ vorm die aangetrokken kan worden door de veter op de voet. De enige kleur op de sneaker is te vinden op de heeltab, dit is een kleine rode stiksel. Check hier onder de foto’s en ook kan je direct door gaan naar de storelist. Let wel op dat ook bij deze release de meeste winkel met een loting systeem zullen werken, en is het dus handing om er op tijd bij te zijn!


adidas Yeezy Boost 350 V2 'Black'

FU9006 · Prijs vanaf €435,-

Naar alle aanbieders
yeezy 350 black friday
yeezy 350 black friday
Afbeeldingen: Randy Galang

Previous ArticleNext Article