Win unieke PUMA sneakers van VIJZbespokes en SneakerBAAS tijdens Sneakerness Rotterdam

Om het vijfde jaar van de samenwerking tussen SneakerBAAS en Sneakerness te vieren, hebben ze iets speciaals in petto voor de Rotterdam editie van dit jaar. In samenwerking met VIJZbespokes en PUMA is er een unieke win actie gecreëerd.

Sneakerness actie

SneakerBAAS heeft zijn krachten gecombineerd met VIJZbespokes & PUMA Sportswear om 50 op maat gemaakte PUMA Sneakers te maken geïnspireerd op de haven van Rotterdam. Deze sneakers zijn alleen verkrijgbaar tijdens Sneakerness Rotterdam 2019. Let op ze zullen niet te koop zijn! Ze zijn alleen te verkrijgen via een persoonlijke kraskaart die elke bezoeker krijgt bij de ingang van Sneakerness 2019. Zorg dat je de kaart goed bewaard om zo een kans te maken op een paar sneakers.

VIJZbespokes

Sam van VIJZbespokes was overigens ook te gast in onze aller eerste podcast aflevering! Hij is in 2013 begonnen met het restaureren van sneakers op zijn zolderkamer. Onder de naam VIJZ wilde hij oude collector-items weer tot leven brengen vanwege zijn passie voor sneakers. De naam VIJZ is afgeleid van zijn achternaam van IJzerdoorn. In 2016 besloot Sam zijn passie als schoenmaker te combineren met ondernemerschap. In 2017 kocht hij vervolgens zijn eerste naaimachine en sindsdien is de geschiedenis geschreven. Nu is elk paar sneakers ontworpen, ontwikkeld en uitgevoerd door Sam zelf met liefde en aandacht voor elk detail. Op zijn Instagram, website en Facebook vind je veel van zijn creaties die hij heeft gemaakt voor zijn inmiddels grote klantenkring.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

SneakerBAAS VIJZbespokes PUMA Sneakerness
SneakerBAAS VIJZbespokes PUMA Sneakerness
Images by SneakerBAAS
Previous ArticleNext Article