Er zijn foto’s opgedoken van een beeldschone colorway op de Air Jordan 1 Mid

De laatste tijd krijgt de Air Jordan 1 Mid een zetje van Jordan Brand. Er komen vele colorways uit en het model komt ook veel voor in de ‘Fearless’ collectie. Ook nu is er weer een nieuwe colorway onderweg, genaamd Air Jordan 1 Mid ‘Satin Blue’. Echter heeft deze colorway niets met de ‘Fearless’ collectie te maken. Met deze colorway geeft het model maar weer nul tekenen van terughoudendheid.

In 1985 debuteerde de Air Jordan 1 High en Low. Na het uitbrengen van meerdere colorways introduceerde Jordan Brand in de jaren ’00 de Air Jordan 1 Mid. Ook was in deze tijd de retro run van het Air Jordan 1 model. De Air Jordan 1 Mid werd meer ontwikkeld als een lifestyle sneaker, omdat de collar op de enkel enkele centimeters werd ingekort vanwege de meer scheve high-top.

Air Jordan 1 Mid ‘Satin Blue’ | 852542-011

De toebox en de enkelkraag van het model zijn normaal gesproken gemaakt van leder, echter zijn ze dit keer verwisseld voor zijdeachtige, gladde satijnen in lichte blauwe tinten. In aanvulling is de Swoosh geweven en heeft de Swoosh nu een soort 3D effect gekregen. Onder de Swoosh loopt wel gewoon een witte basis. In tegenstelling tot de ‘Nike Air’ branding die normaal gesproken op de tong staat, staat er nu het Jumpman logo met hieronder ‘AIR’. Als finishing touch heeft Jordan Brand het Air Wings logo wit gemaakt.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend voor de Air Jordan 1 Mid ‘Satin Blue’, maar wij verwachten dat de sneaker nog voor het einde van dit jaar zal uitkomen. Check onze Releasekalender voor aankomende sneaker releases. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de sneaker.


Air Jordan 1 Mid 'Satin'

852542-011 · Prijs vanaf €184,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Satin Blue'
Air Jordan 1 Mid 'Satin Blue'
Air Jordan 1 Mid 'Satin Blue'
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article