De Slam Jam x Nike Blazer Vintage ’77 ‘Black’ heeft een officiële releasedatum gekregen

Dit jaar viert Slam Jam haar 30-jarige jubileum. Door dit jubileum besloten zij de samenwerking met Nike aan te gaan. Hieruit ontstond een prachtige, opvallende Slam Jam x Nike Blazer Mid met een omgekeerde Swoosh.

Dit is de tweede colorway van de samenwerking tussen Slam Jam en Nike en deze colorway is het tegenovergestelde van de colorway die in het begin van 2019 uitkwam. Het lederen bovenwerk is zwart van kleur. Om contrast toe te voegen hebben de twee gekozen voor een witte Swoosh. Hierdoor behoudt de sneaker zijn kenmerkende klassieke look. Op de voorvoet en op de eyestays zijn overlappende lagen, gemaakt van suède, te vinden. Ook deze overlays beschikken over een zwarte kleur. Op het eerste oog lijkt het misschien een simpele Blazer Mid, maar als snel zal het je opvallen dat de zijkanten beschikken over een omgekeerde Swoosh. Hierdoor krijgt de sneaker gelijk een hele eigen, unieke look. Een ander tof detail is de achterkant. Hier staat op de ene schoen ‘CLASS’ en op de ander ‘1977’. Als finishing touch beschikt de sneaker natuurlijk over een klassieke witte rubberen zool.

Op 27 november 2019 is het dan zo ver, de Slam Jam x Nike Blazer Mid ’77 ‘Black’ komt dan uit! Helaas word het niet makkelijk om een paartje te scoren, want er komen in totaal maar 1977 paartjes uit. Check onze Releasekalender om te checken waar de sneaker uitkomt. Scroll nu snel naar beneden om foto’s te bekijken van deze unieke sneaker!


Slam Jam X Nike Blazer Vintage '77 'Black'

CD8233-001 · Prijs vanaf €239,-

Naar alle aanbieders
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Images by Nike

Previous ArticleNext Article