Opnieuw is er een nieuwe colorway onderweg voor de Nike Air Max 90

Er zijn opnieuw foto’s naar buiten gekomen van een nieuwe colorway voor de Nike Air Max 90. Echter zal deze colorway niet uitkomen in volwassen maten, maar in kindermaten. Het gaat om een vrij simpele colorway die toch wel heel erg mooi is en de aandacht trekt.

Drie jaar na de release van de Air Max 1, bracht Nike ons de legendarische Air Max 90. Natuurlijk werd ook deze sneaker ontworpen door Tinker Hatfield en zijn team. Toen de sneaker uitkwam zei hij “Meer lucht is gelijk aan een hogere prestatie.” Het silhouet was bedoeld om degene die de sneaker draagt op en neer te laten gaan met een groter Air Unit dan zijn voorgangers. Voor hardlopers betekende dit meer comfort, maar op straat leek er een nieuwe trend op komst. Opvallende kleuren, zoals de kleur rood. Deze rode kleur stond later beter bekend als ‘Infrared’. De opvallende kleuren trokken serieuze aandacht samen met de geribbelde plastic panelen en vloeiende lijnen.

Nike Air Max 90 ‘Grey/Pink’ | CD6864-002

De Nike Air Max 90 heeft een mooie make-over gekregen voor de meisjes onder ons. De basis van de sneaker is gemaakt van mesh in een witte kleur. Hierover heen lopen lederen lagen in roze en grijze kleuren. Allereerst loopt er van de toebox tot aan de enkel een grijze lederen overlay. Over deze grijze overlay loopt een overlappende roze laag. In deze overlappende laag is ook ‘Air Max’ branding te vinden. Achterop de sneaker is ook ‘Nike Air’ branding te vinden in roze letters op een grijze vorm. Verder zijn de veters roze, de tong grijs. De rubberen midsole heeft een witte kleur gekregen, terwijl het roze is rondom de Air Unit. Ook de outsole is roze.

Wanneer de sneaker uitkomt is helaas nog niet bekend. Momenteel zijn er alleen afbeeldingen naar buiten gekomen, dus scroll naar beneden om deze foto’s te bekijken! Check ook dagelijks Sneakerjagers voor het laatste sneaker nieuws.


Air Max 90
Air Max 90
Images by Nike

Previous ArticleNext Article