Na de zwarte colorway zijn er ook beelden verschenen van een witte sacai X Nike LDWaffle colorway!

Onlangs zijn er beelden verschenen van een nieuwe colorway binnen de samenwerking van sacai en Nike. Dit ging wederom om het LDWaffle model. Deze colorway bestond uit een geheel zwarte upper en een witte zool. Nu konden sacai x Nike het natuurlijk niet laten om nog een colorway bekend te maken. Aangezien de eerste colorway zwart was, is deze natuurlijk wit.

De unieke samnewerking tussen sacai en Nike begon nog niet eens zo heel lang geleden. Toen kwamen de eerste twee colorways uit van de sacai X Nike LDWaffle. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen en worden alle modellen en colorways, binnen deze samenwerking, voor een vermogen verkocht online.

sacai X Nike LDWaffle ‘White Nylon’ | Closer look

Met deze colorway hebben de twee weer een uniek staaltje werk gemaakt. Aan het populaire model hebben ze niet zoveel veranderd, maar hij beschikt wel over mooie details. Ze hebben wederom het schaduw effect weer toegepast en hebben hetzelfde soort materialen gebruikt. De basis van de upper beschikt over een nylon stof. Hierover heen zijn verschillende lederen en suède pads aangebracht die dit schaduw effect veroorzaken. Al deze pads zijn aangebracht in een witte kleur waardoor hij er ontzettend strak uitziet. Onder deze upper hebben ze wederom een strakke midsole geplaatst die we al vaker tegen zijn gekomen bij dit model. Om het af te maken hebben ze witte ‘ribbon’ veters gebruikt die zorgen voor ontzettend uniek uiterlijk.

Helaas moeten we nog wel veel geduld hebben voor de release van deze beauty. Op dit moment worden ze volgend jaar in de zomer pas verwacht. Verder is er nog niet zoveel informatie bekend gemaakt van deze sneaker. Echter verwachten we dat hier binnenkort veel meer informatie over bekend gemaakt gaat worden. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten.


sacai Nike LDWaffle White Nylon Release Date
sacai Nike LDWaffle White Nylon Release Date
sacai Nike LDWaffle White Nylon Release Date
sacai Nike LDWaffle White Nylon Release Date
sacai Nike LDWaffle White Nylon Release Date
sacai Nike LDWaffle White Nylon Release Date
Images by: @solebyjc

Previous ArticleNext Article