Mis het geweldige adidas ‘Animal Pack’ niet

Laatst kwam het nieuws naar buiten dat adidas met het ‘Night Jungle’ Pack van het Yung-1 model komt, maar het blijft niet alleen bij deze dierlijke printjes. Er komt namelijk ook het adidas ‘Animal Pack’ uit.

De Yung-1 kreeg al twee keer een make-over met slangenprint leer en cheetah print gemaakt van ponyhaar. Maar het blijft niet alleen bij deze twee exotische sneakers, want de Falcon en Sambarose hebben nu ook een dierlijke make-over gekregen. Er is gebruik gemaakt van een zebraprint en giraffe print. En ook zien we nep bont terugkomen op de sneakers! En helaas voor de mannen komen de sneakers alleen maar uit in damesmaten.

adidas ‘Animal Pack’ | Details

Het pack bestaat uit twee populaire adidas modellen, namelijk de Falcon en de Sambarose. De Falcon heeft op het leer een zwart/witte zebraprint. De zijpanelen en de panelen bij de veters beschikken over nep wit gekleurd bont. De Sambarose heeft op het leer ook een zwart witte print, maar bij deze is het een giraffe print. En deze heeft op de driestrepen op de zijkant en de heeltab wit nep bont.

Het adidas ‘Animal Pack’ komt aanstaande zaterdag, 23 november 2019, uit bij adidas en beide sneakers kosten €119,95. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor foto’s van de sneakers!


adidas Yung-1 'Zebra'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas 'Animal Pack'
adidas 'Animal Pack'

adidas Sambarose 'Xenopeltis'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas 'Animal Pack'
adidas 'Animal Pack'
adidas 'Animal Pack'
adidas 'Animal Pack'
Images by adidas

Previous ArticleNext Article