Jamiro Ligna: De sublieme personal shopping service op Sneakerness Rotterdam

Naast het verkopen en kopen van exclusieve sneakers biedt Jamiro Ligna ook nog een flexibele personal shopping service aan. Neem daarom een kijkje bij de stand van Jamiro Ligna op Sneakerness Rotterdam voor dat ene exclusieve deadstock paartje waar je nog naar op zoek bent.

Jamiro, 19 jaar jong, verkoopt en koopt sinds 2,5 jaar exclusieve sneakers met Jamiro Ligna. Jamiro Ligna onderscheidt zich met hun goede extra personal shopping service. Denk hierbij aan snelle levering, speciale verzoeken en zelfs ‘s-nachts leveren is geen probleem. Door het uitgebreide netwerk van de personal shopper zijn bijna alle sneaker verzoeken mogelijk. Uiteraard worden er alleen deadstock sneakers aangeboden die met de hand op authenticiteit gecontroleerd zijn.

De allereerste echte sneaker aankoop van Jamiro was ook de reden dat hij begonnen is met het avontuur als personal shopper. Hij zocht in 2016 namelijk naar de Air Jordan 1 Bred en tot de dag van vandaag staat deze nog steeds in zijn kast. Zijn meest recente aankoop was ook een Air Jordan 1, namelijk de Air Jordan 1 Obsidian UNC. Voor de nieuwste release informatie maakt Jamiro gebruik van onze sneaker release kalender. De passie voor sneakers is eigenlijk de drijfveer geweest voor het opstarten van zijn eigen shopping service. Wellicht kunnen we binnenkort zelfs al een pop-up shop van Jamiro Ligna verwachten in hartje Amsterdam. Tot die tijd kan je een kijkje nemen op hun Instagram, Facebook of website. Ook bij de stand van Jamiro Ligna op Sneakerness Rotterdam ben je zeker welkom.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Jamiro Ligna Sneakerness Rotterdam
Image by Jamiro Ligna

Previous ArticleNext Article