Sneaker Display: Je favoriete sneaker tentoonstellen als kunst op Sneakerness Rotterdam

Voor vele zijn sneakers niet zomaar schoenen maar een vorm van kunst. Hoe je deze vorm van kunst tentoon kan stellen weten ze bij Sneaker Display als de beste. Een kijkje nemen bij de Sneaker Display stand op Sneakerness Rotterdam is dan ook echt een must!

Sneaker Display

Bij Sneaker Display verkoopt Donovan displays waarmee je je favoriete sneakers omtovert in een museum stuk. 5 jaar geleden op Air Max Day ontstond de eerste Sneaker Display. Op die dag kwam de eerste Air Max 1 “Air Max Day” uit en tijdens de release party kwamen de sneakers in een transparante zak met daarop de branding. Dit bracht Donovan het briljante idee om displays te maken met een premium uitstraling. Met deze displays kan je sneakers ten toon stellen zonder ze in een doos te bewaren en sindsdien kom je de displays overal tegen. De displays zijn de enige ter wereld waarbij het lijkt alsof je sneakers zweven. De displays kunnen zelfs gecustomized worden met logo’s of andere designs. Donovan was overigens ook te gast bij onze Sneakerjagers On Air podcast!

De display werd eerst gemaakt in de vorm van een stolp en daarna werden er verschillende logo’s op geplaatst. Dit idee was eerst alleen voor eigen gebruik maar nadat de display op Instagram verscheen kon Donovan er niet meer omheen. De respons was enorm en er kwamen veel positieve reacties vanuit de hele wereld. De afgelopen tijd zijn de displays enorm in trek en ondere andere Nicky Diamond, Selwyn Senatori, De Bijenkorf, AFEW Store, PSG Paris en Baskéts Amsterdam maken er gebruik van. Het is een geliefd product en niet alleen onder sneakerheads!

Sneakerness

Donovan is zelf natuurlijk ook een sneaker liefhebber. Zijn eerste aankoop was de Nike SB Low “True Red” en zijn meest recente aankoop was de Nike Air Jordan 1 High Shattered Backboard 3.0. Via onze sneaker release kalender blijft hij op de hoogte van de nieuwste releases. Gelukkig staat Donovan met Sneaker Display op Sneakerness Rotterdam en tijdens het evenement zullen de prijzen net wat scherper zijn dan in de webshop. Precies in het weekend van Sneakerness Rotterdam bestaat de webshop ook één jaar en om dat te vieren kan je met de kortingscode: WEBSHOPBIRTHDAY die dag 20% korting online krijgen. Sneaker Display is te vinden via hun website en Instagram.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Sneaker Display Sneakerness Rotterdam
Sneaker Display Sneakerness Rotterdam
Images by Sneaker Display
Previous ArticleNext Article