De Nike Air Max 90 ‘Gator Green’ released vrijdag 22 november

Er staat weer een geweldig paartje Nike Air Max 90 op de planning deze week, namelijk de ‘Gator Green’ colorway. Al langere tijd wachten wij op deze topper. Aanstaande vrijdag 22 november 2019 zal deze Nike Air Max 90 ‘Gator Green’ sneaker om 09:00 uur droppen via Nike.com en via diverse geselecteerde Nike-retailers.

De Air Max 90 ‘Gator Green’ heeft een zeer opvallende upper. Zo beschikt de sneaker over een moerasgroen kleurenpalet. Het bovenwerk is verder bekleed met een print van imitatiedierenvacht, bovenop een mudguard met een krokodillenpatroon. Ook zijn er hier en daar wat transparante details te vinden. Bijvoorbeeld op de eyestays, de ‘Air Max’ branding op de zijkant en de ‘Nike Air’ branding op de achterkant van de sneaker. Ook de volledige zool is donkergroen van kleur, maar toch gedeeltelijk doorschijnend. Om wat extra contrast aan de sneaker toe te voegen hebben de inleg- en binnenzool een rode kleur en zelfs de doorschijnende buitenzool toont een glimp van deze felrode binnenkant.

Al met al zal de Nike Air Max 90 ‘Gator Green’ morgen, 22 november 2019 uitkomen. Check onze Releasekalender om te checken bij welke retailers de sneaker allemaal uitkomt. Scroll ook naar beneden voor een prachtige foto’s die gemaakt zijn door Sneakerjagers!


Nike Air Max 90 Premium 'Gator Green'

CU0675-300 · Prijs vanaf €154,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article