Ronnie Fieg geeft een voorproefje van de KITH x Nike Air Force 1 Low

Onlangs heeft de eigenaar van KITH, Ronnie Fieg, een voorproefje gegeven van de KITH x Nike Air Force 1 Low. Een witte make over met veel speciale details is te zien op de foto’s.

Al eerder kondigde A Ma Maniere aan dat zij een make over van de Air Force 1 zouden maken en nu is KITH aan de beurt. Op de foto’s is een geheel witte sneaker te zien met verschillende unieke details. Het label op de tong is rood en bevat de KITH branding. De grote Swoosh op de upper is misschien wel het meest opvallende detail van de hele schoen. Op de Swoosh is namelijk een patroon gemaakt van het KITH logo. Daarnaast is er ook een kleine zwarte Swoosh te zien net boven de midsole. Het lijkt er ook op dat de binnenkant van de sneaker een donkerblauwe kleur heeft gekregen. Ondanks dat de Air Force 1 bijna helemaal wit is, heeft de zool een beige tint. Om het gehele design af te maken hebben de veters gouden details.

Op dit moment is er nog niks bekend over een eventuele release datum en prijs van de KITH x Nike Air Force 1 Low. Houd daarom de blog en de sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over deze en vele andere releases.


KITH x Nike Air Force 1 Low
Image by @ronniefieg

Previous ArticleNext Article