Josine Michels is te gast in de achtste aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de achtste aflevering van onze podcast is Josine Michels, sneakerliefhebber en eigenaresse van webshop/blog www.ontheblockshop.com die zich richt op girls only Streetwear die zijn oorsprong vindt in de Californische surf en skatecultuur.

Josine, die een achtergrond heeft als webdesigner, begon zo’n 7 jaar geleden met een online streetwearshop voor vrouwen met een hele simpele reden: haar persoonlijke wens om streetwear voor dames online te kopen! Toen zij begon was het aanbod daarin erg schaars. 

In haar (web)shop vindt je onder andere OBEY, Stussy, Dickies, Carhartt,Vans en andere.

Naast de webshop heeft Josine een een winkel in Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 8. In deze winkel organiseert ze regelmatig launches en samenwerkingen met female-focused brands. Een winkel die je dus niet kan overslaan als je Amsterdam bezoekt.

Genoeg onderwerpen voor Valerio en Non om te bespreken met deze  ondernemende powergirl. De podcast is te beluisteren of te zien is vanaf vrijdag 22 november 2019 08:00 uur via SpotifyApple podcast of Youtube.

Previous ArticleNext Article