De Facetasm x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ komt vrijdag 22 november 2019 uit

Aanstaande vrijdag komt er weer een nieuwe sneaker uit van de Fearless collectie. Vrijdag 22 november 2019 zal de FACETASM x Air Jordan 1 Mid uitkomen.

Het Japanse FACETASM werd in 1977 opgericht door Hiromichi Ochiai. Hij studeerde af aan Bunka Fashion College in 1999. Acht jaar lang werkte Ochiai voor het textielbedrijf ‘Guildwork’. Dit bedrijf hield zich voornamelijk met huishoudelijke mode als Comme Des Garçons en UNDERCOVER.

De basis van de sneaker is gemaakt van zwart en wit leer. Op de gehele overkant is een lichtblauwe kleur terug te vinden, ook gemaakt van leer. Verder beschikt de sneaker over een aantal bijzondere details, zoals de oranje heel pull tab waarop ‘FACETASM’ staat. Het Air Jordan Wings logo is uitgelijnd in een rode kleur en op de midsole is een kleine Jumpman te vinden. Verder heeft de Swoosh een zwarte kleur gekregen om de sneaker af te maken.

Zoals we al zeiden komt de FACETASM x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ aankomende vrijdag, 22 november 2019, uit via Nike. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker en vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken om op de hoogte te blijven van aankomende sneaker releases.


Facetasm X Air Jordan 1 Mid 'Fearless'

CU2802-100 · Prijs vanaf €350,-

Naar alle aanbieders
Facetasm Air Jordan 1 Mid Fearless CU2802-100 Release Date
Facetasm Air Jordan 1 Mid Fearless CU2802-100 Release Date
Facetasm Air Jordan 1 Mid Fearless CU2802-100 Release Date
Facetasm Air Jordan 1 Mid Fearless CU2802-100 Release Date
Image by Nike

Previous ArticleNext Article