De nieuwe Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lucky Green’

Voor 2020 zijn er al wat toffe Air Jordan 1 colorways bekend gemaakt. En er is nu een nieuwe colorway bekend gemaakt voor oktober 2020, genaamd de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lucky Green’.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lucky Green’ | DB4612-300

Volgens @zsneakerheadz krijgt de sneaker een originele ‘Black Toe’ colorway, alleen is dit keer de rode kleur vervangen door de kleur genaamd ‘Lucky Green’. Zij hebben dan ook een mock-up van de sneaker gemaakt. Deze lijkt heel erg op de Air Jordan 1 Retro Defining Moments Celtics (DMP) die in 2009 uitkwam. Alleen dit keer is de branding op de tongue tab ‘Nike Air’ in plaats van ‘Air’ met een Jumpman. Ook is er geen Jumpman meer op de hiel te vinden bij de ‘Lucky Green’ colorway. Of de sneaker er ook daadwerkelijk ook zo gaat uitzien is natuurlijk niet zeker, maar volgens geruchten ziet de sneaker er ongeveer zo uit. En helaas voor de mannen is dit een sneaker voor de dames. Maar wees niet getreurd, want misschien zullen er ook grote maten verkrijgbaar zijn.

De sneaker wordt in oktober 2020 verwacht voor een prijs van €170,-. Ze zullen te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en zie hieronder de mock-up foto!


Air Jordan 1 Retro High OG 'Lucky Green' | DB4612-300
Image by @zsneakerheadz
Previous ArticleNext Article