De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’ krijgt met Black Friday een restock!

Het ging al een enige tijd rond maar het is nu zeker. De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’ gaat op zowel de andere kant van de wereld als in Europa gerestocked worden. De rapper kon dit met adidas natuurlijk niet laten, aangezien de naam van de colorway ‘Black’ is. Vele sneaker liefhebbers zijn bij de eerste release met een teleurgesteld gevoel achter gebleven. Dit is daarom je kans dus zorg dat je hem niet laat schieten!

Helaas zal de reflective versie van deze colorway niet uitkomen op Black Friday maar de standaard dus gelukkig wel. Zoals bekend is deze sneaker geheel zwart van kleur. Het enige detail dat niet zwart is, is de rode streep die is aangebracht op de heeltab van de sneaker. Op 29 november 2019 zal deze beauty dus verschijnen in full family sizing. Dit geeft dus zelfs de kleinste sneakerheads de kans om met een tevreden gevoel achter te blijven. De gehele storelist voor de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Black’ is helaas nog niet bekend gemaakt maar we verwachten wel dat dit de aankomende dagen gaat gebeuren. Het is daarom uiterst belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houd!


adidas Yeezy Boost 350 V2 'Black'

FU9006 · Prijs vanaf €476,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy
adidas Yeezy
adidas Yeezy
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article