Onverwachte Supreme make over voor een model uit het Nike archief

Supreme en Nike zijn geen onbekende van elkaar. Door de jaren heen zijn al verschillende samenwerkingen uitgekomen en het lijkt erop dat we een Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low kunnen verwachten.

De Nike Air Cross Trainer 3 Low is een zeldzaam model dat uit het Nike ’90’s archief is gehaald. De schoen is al meer dan 10 jaar van de markt verdwenen. Dit is niet de eerste keer dat Nike en Supreme een design uit het archief pakken voor een make-over. In 2016 creëerden ze samen een pack van het Air Max 98 model. Daarnaast werd in 2019 de herlancering van de Air Max Tailwind IV gestart met twee Supreme make-overs.

De Air Cross Trainer 3 is verschenen op foto’s in colorway met zwart, rood en groen. De upper is van leer en de groene panels zijn geperforeerd. De Swoosh branding op de zijkant is van zwart leer en de Nike en Supreme branding op de hiel is groen, De lace cages hebben dezelfde rode tint als het panel rond de hals en de midsole. Het design van dit retro model word afgemaakt door de zwarte veters en outsole. Ook gaan er geruchten rond dat er een andere colorway van deze Supreme make-over in de maak is.

Op dit moment is er nog niks bekend over een eventuele release datum en prijs van de Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low. Houd daarom de blog en de release kalender goed in de gaten voor meer updates over deze en vele andere releases.


Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low
Image by @solebyjc

Previous ArticleNext Article