Onze favoriete outfits bij Stickabush

We hebben je veel verteld over Stickabush in de afgelopen dagen. De Premium Sneakerstore uit Berlijn selecteert de hipste en coolste sneakers voor jou en biedt ze aan in de winkel in Berlijn en online. Ze hebben niet alleen sneakers in hun assortiment, maar ook kleding en accessoires. De selectie van Stickabush is niet alleen een mix van verschillende stijlen, maar ook van merken. Zo vind je retro, casual en sportieve sneakers en outfits. Dus alles naar wat het sneakerhart verlangt. Ook vind je niet alleen de klassieke favorieten zoals Nike, adidas en New Balance in het assortiment van de winkel. Ze hebben namelijk ook een coole mix van nieuwere, trendy merken als Parra, Undefeated of Stüssy samengesteld. Omdat we onze jarenlange Duitse-Nederlandse vriendschap met de winkel uit Berlijn willen vieren, hebben we jullie al verteld over het verhaal van STAB. Klik hier om onze blog over Stickabush te bezoeken >>

Omdat er een reuze selectie van coole stijlen en schoenen is, hebben we hier voor jullie onze persoonlijke favorieten samengesteld. Als je niet kunt beslissen wat je wilt, kijk dan op deze blog voor wat inspiratie.

Sportieve look voor elke dag

Klassiek maar cool. Deze look ziet er op het eerste gezicht sportief en eenvoudig uit, maar laat de sneaker tot zijn recht komen. De Ozweego van adidas is momenteel super populair in de sneakergame en wij begrijpen waarom. Het model combineert street style met een coole sportieve en stoere touch. Deze colorway is onlangs uitgebracht en we zijn verliefd! En we vinden het een superleuk model voor jongens en meisjes. In combinatie met de zwarte, sportieve broek en het bijpassende collegejack komt er een sportieve maar stoere dagelijkse look uit. De jas en broek zijn afkomstig uit de Carhartt WIP x Motown collectie en nieuw bij Stickabush. En trouwens: College jassen zijn weer een trend aan het worden, vooral in de street style scene! Stickabush bewijst ook hiermee dat zij echte kenners zijn van de streetwear wereld.

Adidas Ozweego W Icey Pink Real Pink Trace Maroon 38 1
Carhartt Wip X Motown Varsity Jacket Black Off White 31
Carhartt Wip X Motown Master Pant Black Off White 31
Herschel Supply Co

Top Tien Hi in retro-look

Wij houden van retro sneakers. De adidas Top Ten Hi is één van de adidas Classics en begeleidt de sneakerscène sinds de eerste release. Vandaag de dag is het echt een vintage juweel en kan echt vet gecombineerd worden. Wij vinden de bijpassende hoodie met beige broek perfect passen. De bum bag maakt de look compleet. Zo kun je je zeker over straat lopen!

Adidas Top Ten Hi J Cloud White Collegiate Green Orange 31 1
Carhartt Wip Chase Neck Zip Sweat Dark Fir Gold 31
Carhartt Wip Simple Pant Wall Rinsed 31
Herschel Supply Co

Street Style met Cargo Pants

Cargo-broek, hoge sokken, coole sneakers. Alles waar het sneakerhart naar verlangt. De stijl is momenteel de absolute favoriet in de sneakerwereld. Wij vinden ook dat deze combinatie heel goed bij elkaar past. Niet te vergeten: Het jack, oftewel de trui in donslook is momenteel ook enorm gehyped. Het is een aanvulling op het outfit en maakt het de perfecte streetwear look. En nu de winter voor de deur staat, bent je optimaal uitgerust!

Sneaker: Nike Air Max 95 SE>>>>>
Cargo: Carhartt WIP Valiant Jogger>>>>>
Jas: Carhartt WIP Jones Pullover>>>>>
Sokken: Stüssy Stock Sokken>>>>>

Nike Air Max 95 Se Anthracite Anthracite Black Black 31
Carhartt Wip Jones Pullover Black 31
Carhartt Wip Valiant Jogger Cypress Rinsed 31
Stussy Stock Socks Black White 31

De perfecte Running Outfit

Zoals eerder vermeld, selecteert Stickabush zijn assortiment uit een mix van zeer verschillende stijlen. Zo hebben ze ook hardloop sneakers, kleding en accessoires. Dus als je een nieuwe sportoutfit nodig hebt, ben je ook hiermee aan het juiste adres. De Nike WMNS Air Huarache Run is één van onze favorieten voor hardlopers en sportschoenen. Hij is super licht, ligt als een tweede huid op de voet en ziet er ook nog eens super cool uit. Met de juiste outfit bent je voorbereid op kou en wind, ook als je graag buiten loopt.

Sneaker: Nike WMNS Air Huarache Run>>>>>>>
Windbreaker: Nike WMNS Windbreaker>>>>>>
Bovenstuk: Nike WMNS Essentiële Tank Top>>>>>>>
Legging: Nike WMNS Legging Club Logo 2>>>>>

Stickabush
Nike Wmns Windbreaker Swoosh Jacket Black Black White 31
Stickabush
Nike Wmns Legging Club Logo 2 Black White 31

De mix van trendy & retro

We houden van deze look. Één van onze favoriete Stickabush outfits in dit blog. De Air Force 1 is een legende in de wereld van de sneakers en zonder de Air Force 1 zou het niet de sneakerwereld zijn zoals we deze nu kennen. Eerst was het een revolutie in het basketbal en daarna in de hiphopcultuur. Dus een echt icoon. In combinatie met de vintage blue jeans en het bijpassende sweatshirt creëert hij een look die retro is, maar toch helemaal trendy. De witte tote Bag maakt de outfit compleet en onderstreept deze stijl.

Sneaker: Nike Air Force 1 High>>>>>>
Sweatshirt: By Parra Meadows Rugby Shirt>>>>>
Jeans: Carhartt WIP Pontiac Pants>>>>>>
Tas: Herschel Supply Co. Tote Bag>>>>>

Stickabush
Stickabush
Stickabush
Stickabush

Comfortabel & stijlvol voor thuis

We kennen het allemaal. De geesten kunnen zich over de schoen verdelen, maar één ding is zeker. Het is zeker één van de meest praktische en comfortabele schoenen, vooral voor thuis. Je kunt er gewoon in glijden en is goed te stylen. Stickabush heeft ook de wereldberoemde adiletten in bontlook. Zeker een must-have slipper. Super comfortabel en tegelijkertijd stijlvol in je eigen vier muren. Er is geen betere manier om thuis te chillen.

Slippers: adidas Adilette>>>>>
Hoodie: Stüssy Stock Terry Hoodie>>>>>>
Joggingbroek: Stüssy Side Pocket Nylon Pant>>>>>

Stickabush
Stickabush
Stickabush

Previous ArticleNext Article