Release Reminder: De Nike WMNS Air Force 1 SP QS ‘Rosé’ komt op 21 november 2019 uit

Dames opgelet! Morgen, 21 november 2019, is het eindelijk zo ver. Dan komt namelijk de populaire Nike WMNS Air Force 1 SP QS ‘Rosé’ uit! Al langere tijd wachten we op deze colorway op het iconische model en morgen kun jij eindelijk jouw paartje scoren via Nike!

Naast deze Quick Strike ‘Rosé’ colorway worden er nog twee andere soortgelijke Quick Strike colorways verwacht. We hebben het hier over een ‘Gold Liquid’ en een ‘Silver Liquid’ colorway. Helaas is het tot dusver nog niet bekend wanneer deze colorways uitkomen. Wel kunnen we morgen, 21 november 2019, de eerste colorway scoren van de drie colorways, namelijk de Rosé colorway.

Dat de colorway opvallend is, is geen twijfel over mogelijk. Het bovenwerk van de sneaker is volledig verwerkt in een ‘Rosé’ kleur, behalve de zool. Zelfs de Swoosh, de veters en de branding op de achterkant van de schoen zijn verwerkt in deze kleur. Verder beschikt de sneaker over een standaard witte zool met hierop ‘AIR’ branding.

Morgen, dinsdag 21 november 2019, zal de Nike WMNS Air Force 1 SP ‘Rosé’ uitkomen via Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie over deze Air Force 1 SP. Benieuwd naar foto’s van de sneaker? Scroll dan naar beneden voor officiële Nike foto’s!


Nike WMNS Air Force 1 SP 'Rosé'

CQ6566-900 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
WMNS Air Force 1
WMNS Air Force 1
WMNS Air Force 1
WMNS Air Force 1
Images by Nike

Previous ArticleNext Article