Masters of Air: De passie voor Air Max 1’s is terug te zien op Sneakerness Rotterdam

Voor vele sneaker liefhebbers kwam het nieuws dat Nike de focus verlegt van de Air Max 1 als een nare verassing. Gelukkig voor Air Max 1 fans kan je op events zoals Sneakerness nog vele paartjes van dit iconische model vinden. Als je hier naar op zoek bent moet je zeker een kijkje nemen bij de stand van Masters of Air op Sneakerness Rotterdam.

De achtergrond van Masters of Air

Edgar verkocht voorheen onder de naam Sneakered, maar sinds 1,5 jaar heeft hij de naam Masters of Air aangenomen. Hij heeft een groot aanbod van Air Max 1’s in het midden segment, niet te duur en ook geen outlet prijzen. Vanaf jongs af aan had Edgar een liefde voor design. In de buurt waar hij is opgegroeid waren schoenen altijd al belangrijk. Elke sneaker liefhebber kent het wel: “Sneakers maken de man/de jongen”. Tijdens zijn studie is hij begonnen met een bijbaan bij de Front Runner in de Kalverstraat in Amsterdam en toen heeft zijn liefde voor sneakers echt vorm gekregen. Collega’s aftroeven in de winkel met exclusieve paartjes hoorde wel bij het werk. Dit is het moment dat Edgar echt begonnen is met jagen naar nieuwe en betaalbare Air Max 1’s voor zijn collectie.

Zijn eerste echte sneaker aankoop waarmee zijn Air Max 1 liefde begon was de Air Max 1 “Book of One’s”. Die heeft hij tijdens zijn werk met personeelskorting kunnen kopen en toen 10 jaar lang gedragen tot het echt niet meer kon. Zijn laatste aankoop was natuurlijk ook een Air Max 1, namelijk een Air Max 1 Canvas ID. Uit deze passie is zijn huidige Masters of Air status dan ook gegroeid. Voor Edgar is het verkopen en zoeken naar Air Max 1’s dan ook echt een hobby.

Masters of Air op Sneakerness

In de toekomst zal Edgar zich ook blijven focussen op het uitbouwen van zijn hobby met een groeiende en roulerende Air Max 1 voorraad. Onlangs heeft hij namelijk ook een kledinglijn gelanceerd maar hieruit bleek dat zijn liefde toch alleen bij sneakers lag. Dit was dan ook de reden dat de kleding niet de aandacht die het verdiende kreeg. Zijn focus is op zijn Air Max 1’s gebleven. Gelukkig voor ons neemt Masters of Air zijn mega voorraad aan Air Max 1’s mee naar zijn stand op Sneakerness Rotterdam (samen met snoep en stroopwafels). De mix van nieuwe en gedragen paartjes voor scherpe prijzen is veelbelovend voor Air Max 1 liefhebbers.

Op social media blijft Masters of Air wat meer op de achtergrond omdat de verkoop van Air Max 1’s toch echt een hobby blijft. Mensen die op zoek zijn naar leuke paartjes kunnen altijd bij hem terecht en weten hem altijd te vinden. Check ze Instagram om een idee te krijgen van ze grote collectie!

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Images by Masters of Air
Previous ArticleNext Article