Er zijn nieuwe foto’s verschenen van de Nike SB x Air Jordan 1 Low ‘Desert Ore’

De afgelopen Nike SB sneakers waren erg creatief en dit blijven ze ook zeker voortzetten. Laatst hadden we de skateboarder Erik Koston al gezien met de Nike SB x Air Jordan 1 Low ‘Desert Ore’ en nu zijn er betere foto’s verschenen!

Nike SB x Air Jordan 1 Low ‘Desert Ore’ | CJ7891-200

De basis van de sneaker is beige, maar er zitten nog andere colorways onder verstopt. Bij de linkerschoen bevindt zich de kleur ‘Dark Powder Blue’ onder de beige laag. Ook de binnenvoering van deze kant is zwart. Voor de rest zijn ook de tongue tab en outsole weer donkerblauw. Bij de rechterschoen bevindt zich onder de beige laag een ‘Royal Blue’ kleur. Deze kleur zie je ook terug in de binnenvoering, tongue tab en de outsole. De sneaker wordt geleverd met witte, ‘Dark Powder Blue’ en ‘Royal Blue’ kleurige veters. Zo kan je zelf ook creatief zijn met de veters. De kleuren onder de beige laag doen ons denken aan de eerder Nike SB x Air Jordan 1 Low’s van Erik Koston, de ‘Migdnight Navy’ en ‘UNC’. En het wegslijten van de kleur zagen we ook al eerder bij de Air Jordan 1 High ‘LA to Chicago’ en ‘NYC to Paris. Het is wel uniek dat er twee verschillende colorways verborgen zijn!

De sneaker komt op vrijdag 6 december 2019 uit bij onder andere Nike en geselecteerde retailers voor een prijs van €100,-. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de nieuwe foto’s!


Nike SB x Air Jordan 1 Low 'Desert Ore' | CJ7891-200
Nike SB x Air Jordan 1 Low 'Desert Ore' | CJ7891-200
Nike SB x Air Jordan 1 Low 'Desert Ore' | CJ7891-200
Images by @jorordo

Previous ArticleNext Article