Volgend jaar worden er twee nieuwe colorways op de Air Jordan 1 verwacht!

De Air Jordan 1 is één van de meest geliefde modellen binnen de Jordan Brand collectie. De afgelopen paar maanden zijn er dan ook al verschillende top colorways verschenen waarmee de oud basketballer iedereen me versteld deed staan. We kunnen nu mededelen dat er weer twee nieuwe colorways zijn verschenen. De Air Jordan 1 ‘Dark Mocha’ en de ‘Metallic Gold’.

De laatste tijd worden er, binnen de samenwerking tussen Fearless en Jordan Brand, verschillende nieuwe colorways van de Air Jordan 1 uitgebracht. Één van de eerste colorways die er weer aan zit te komen binnen deze collaboration is de Fearless x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Bloodline’. 29 november 2019 zal deze beauty uitkomen dus zorg ervoor dat je hem niet mist.

Air Jordan 1 ‘Dark Mocha’ & ‘Metallic Gold’ | Closer look

Over deze twee colorways kan je zeggen dat ze op elkaar lijken maar dat ze tevens ontzettend verschillend zijn. Bij de ‘Dark Mocha’ colorway heeft de gehele upper een sail kleur gekregen en bij de ‘Gold Metallic’ is deze zwart van kleur. Deze kleuren bedekken een ontzettend groot deel van de sneaker. Vervolgens komen we aan bij de Swoosh, de heel, en de Air Jordan branding. Bij de ‘Dark Mocha’ is dit bruin van kleur en bij de ‘Gold Metallic’ goud. Bij de laatste colorway is er een klein verschil. Daarbij hebben ze het Air Jordan logo Met een metalen plaatje op de sneaker geplaatst. Ten slotte komen we aan bij de outsole. Hier zit ook een verschil in. Bij de eerste colorway is hij weer bruin van kleur terwijl deze bij de tweede colorway zwart van kleur is.

Helaas gaat het nog heel lang duren voordat deze twee colorways gaan uitkomen. Op dit moment worden ze ergens in 2020 verwacht, maar wanner precies is nog een raadsel. We verwachten wel dat er binnenkort meer informatie over bekend zal worden gemaakt, dus houd onze website goed in de gaten.


Images by: @zsneakerheadz

Previous ArticleNext Article