De Nike React Element 55 verschijnt in twee ‘Schematic’ colorways!

De afgelopen tijd is het aanbod voor de populaire Nike React Element 55 enorm gestegen. Wekelijks komen er nieuwe colorways uit en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ook ditmaal hebben we weer iets leuks in petto. De Nike React Element 55 ontvangt van Nike een ‘Schematic’ colorway. En om het nog mooier te maken komt er niet één colorway uit, maar twee!

De laatste keer dat we een ‘Schematic’ colorway hebben gezien bij Nike was nog niet zo heel erg lang geleden. Dit was natuurlijk bij de Nike Air Max 1 Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf – White’. De materialen die de gigant hierbij heeft gebruikt en natuurlijk het uiterlijk van sneaker waren weergaloos. Dit beloofd natuurlijk een hoop voor deze nieuwe Nike React Element 55 colorway.

Nike React Element 55 ‘White & Black Schematic’ | De details

Net zoals bij de ‘Sketch to Shelf’ colorway zal deze colorway in een witte kleur verschijnen die over zwarte details beschikt. De gehele upper heeft dan ook een witte kleur. Daarnaast zijn alle details aangebracht met zwarte outlines. Een leuk details van de sneaker is dat ze op de buitenkant een grote, witte Swoosh hebben geplaatst met een kleine zwarte uitgelijnde Swoosh er overheen, en aan de binnenkant een grote zwarte uitgelijnde Swoosh. Doormiddel van allemaal kleine symbooltjes hebben ze ervoor gezorgd dat de sneaker de look van de ‘Sketch to Shelf’ heeft gekregen. Bij de zwarte colorway is dit natuurlijk precies tegenover gesteld. Artistiek gezien zijn dit ontzettend sterke colorways die je niet mag laten schieten.

Helaas kunnen we nog niet mededelen wanneer de sneakers precies gaan releasen. Tevens kunnen we ook geen indicatie geven wanneer ze ongeveer verwacht gaan worden. We verwachten wel dat hier binnenkort meer over bekend gemaakt gaat worden. Zorg er daarom voor dat je up-to-date blijft en onze releasekalender in de gaten houd.


Nike React Element 55 Schematic Release Date
Nike React Element 55 Schematic Release Date
Nike React Element 55 Schematic Release Date
Nike React Element 55 Schematic Release Date
Nike React Element 55 Schematic Release Date

Nike React Element 55 Schematic Release Date
Nike React Element 55 Black Schematic Release Date
Nike React Element 55 Black Schematic Release Date
Nike React Element 55 Black Schematic Release Date
Nike React Element 55 Black Schematic Release Date
Nike React Element 55 Black Schematic Release Date
Images by: US_11

Previous ArticleNext Article