De adidas Yeezy 500 ‘Stone’ dropt deze week!

Gister is het nieuws naar buiten gekomen dat de adidas Yeezy 500 ‘Stone’ aanstaande zaterdag, 23 november 2019, zal uitkomen. Eerder gingen er geruchten rond dat de sneaker op 2 november zou uitkomen, maar dit bleek toch niet het geval.

In totaal zijn er nu zeven colorways uitgekomen sinds de eerste release van de Yeezy 500. Ook deze colorway lijkt wel een beetje op zijn voorgangers. Deze nieuwe ‘Stone’ colorway op het 500 model wijkt wel wat af van zijn voorgangers. Het bovenwerk, dat voorheen werd gemaakt van mesh, is bij de nieuwe colorway gemaakt van neopreen materiaal. Wel beschikt de sneaker over de opvallende adiPrene zool, net zoals altijd.

adidas Yeezy 500 ‘Stone’ | FW4839

Zoals we al zeiden is het bovenwerk van deze colorway anders dan zijn voorgangers. Het bovenwerk is namelijk gemaakt van neopreen in plaats van mesh. Over het bovenwerk dat is gemaakt van neopreen beschikt over overlappende lagen die gemaakt zijn van suède. Overigens is het bovenwerk gemaakt in een beige kleur. Ook de zool beschikt over deze kleur, echter is de outsole een gum outsole geworden.

Zit aanstaande zaterdag, 23 november 2019, klaar om de adidas Yeezy 500 ‘Stone’ te coppen via adidas.nl/yeezy. Ook zal de sneaker uitkomen in full family sizing! Dat betekend dat jij met de hele familie kan matchen met deze toffe sneaker. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de sneaker. Scroll ook naar beneden om foto’s te bekijken van de nieuwste colorway.


adidas Yeezy 500 'Stone'

FW4839 · Prijs vanaf €416,-

Naar alle aanbieders
Yeezy 500 'Stone'

adidas Yeezy 500 'Stone' - Kids

FW4843 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders
Yeezy 500 'Stone'

adidas Yeezy 500 'Stone' - Infant

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Yeezy 500 'Stone'
Images by adidas

Previous ArticleNext Article