De eerste foto’s van de Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’ zijn opgedoken

Dat de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’ onderweg was, was al langere tijd duidelijk. Echter wist niemand hoe de nieuwe colorway er nou daadwerkelijk uitzag. Nu zijn er afbeeldingen van de nieuwe colorway naar buiten gekomen.

In 2019 verschenen er enorm veel gelijksoortige colorways van de adidas Yeezy lijn van Kanye West. Echter lijkt het erop dat deze periode voorbij is, want er is een wat kleurrijkere colorway onderweg genaamd ‘Carbon Blue’. Eerder verschenen er ook al afbeeldingen van een ‘Teal Blue’ colorway die er uiteindelijk heel anders uit kwam te zien. De foto’s die eerder al verschenen van de ‘Teal Blue’ colorway lijken een beetje op de ‘Carbon Blue’ colorway. Deze ‘Carbon Blue’ colorway zal wel eens de meest kleurrijke colorway kunnen worden sinds het debuut van de Yeezy BOOST 700, die in 2017 werd uitgebracht.

adidas Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’ | Closer Look

De nieuwe colorway beschikt over een combinatie van materialen die zijn gebruikt op iconische colorways op het silhouet. Ook worden er kleuren teruggebracht die al eerder zijn verwerkt in andere colorways. Zo heeft de zool grijze, lichtblauwe en oranje kleuren gekregen van de ‘Inertia’ colorway. Het bovenwerk, dat is gemaakt van mesh, is gemaakt in een grijze kleur met lederen overlays. Ook zijn er verschillende tinten blauw en grijs terug te vinden op het bovenwerk. Op de tong, veters en andere delen zijn koele pasteltinten te vinden.

Een officiële releasedatum is tot dusver nog niet bekend, maar blijf onze Releasekalender goed in de gaten houden om up-to-date te blijven. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’.


adidas Yeezy BOOST 700 'Carbon Blue'
adidas Yeezy BOOST 700 'Carbon Blue'
adidas Yeezy BOOST 700 'Carbon Blue'
Images by Nikelab

Previous ArticleNext Article