Skip to content
Events

Sneaker Essentials: Hulp bij het verzorgen van je sneakers op Sneakerness Rotterdam

17 november 2019 16:00
Sneaker Essentials: Hulp bij het verzorgen van je sneakers op Sneakerness Rotterdam

Sneakers die vies worden of verouderen is een probleem voor veel sneaker liefhebbers. Gelukkig is er op Sneakerness Rotterdam ook een stand van Sneaker Essentials die dit probleem perfect voor je kan oplossen.

Edaine biedt met Sneaker Essentials schoonmaak- en beschermproducten aan voor je sneakers. Ook kunnen zij je sneaker grondig voor je reinigen. Naast de reiniging van sneakers hebben ze ook een groot assortiment aan sneaker accessoires. Van vloer- en deurmatten tot aan transparante plexiglas schoenendozen. In 2014 is het team van Sneaker Essentials begonnen met het aanbieden van sneaker cleaning producten en services. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot de nummer 1 sneaker cleaning en accessoires site van de Benelux. In de toekomst zullen ze zelfs komen met een eigen productlijn.

Het assortiment van Sneaker Essentials is zeer gevarieerd. Voor het Sneakerness evenement moest er zelfs een extra tafel aangevraagd worden voor het grote assortiment aan deur- en vloermatten. Voor Edaine was de eerste sneaker aankoop de Air Max 1 Hufquake. De meest recente aankoop was de welbekende Travis Scott x Nike Air Jordan 6. Voor nieuws over nieuwe sneakers houd hij Instagram goed in de gaten. Belangrijk om te weten is dat Sneaker Essentials voor Sneakerness Rotterdam een speciale actie heeft. Zij gaan namelijk de Black Friday prijzen doorvoeren naar het evenement en zullen daarnaast verschillende accessoires voor stunt prijzen aanbieden. Via de website van Sneaker Essentials kan je het hele assortiment en al hun services bekijken.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Sneaker Essentials Sneakerness Rotterdam
Sneaker Essentials Sneakerness Rotterdam
Sneaker Essentials Sneakerness Rotterdam
Sneaker Essentials Sneakerness Rotterdam