Skip to content
Upcoming

Het nieuwe Nike ‘Future Swoosh’ Pack is onderweg

17 november 2019 10:00
Het nieuwe Nike ‘Future Swoosh’ Pack is onderweg

Nike gaat weer creatief te werk met hun Swooshes en brengt het Nike ‘Future Swoosh’ pack met de Air Max 270, Air Force 1 Low, Air Max 1 en de Air Max Plus in december 2019 uit!

De Swoosh van Nike is één van de meest herkenbare logo’s van Nike. Daarom zien we dat Nike de laatste tijd aan het experimenteren is met het verfraaien van de Swooshes. Zo komt er op 21 november 2019 het ‘Legend of Her’ pack en op 27 november 2019 komen de ‘Dunk It’ en ‘Time Capsule’ pack ook nog eens uit. Nike is dus lekker creatief bezig met hun Swooshes en in het ‘Future Swoosh’ pack zien we dit ook terug komen met paarse, neon en reflecterende kleuren!

Nike ‘Future Swoosh’ Pack | Details

De Air Max 270 React en Air Force 1 Low zijn beide zwart met donker grijs en hebben allerlei paarse en neon groene accenten. Ook hebben ze beiden een paars reflecterende accenten. De Air Max 1 heeft dit allemaal ook alleen die heeft een witte midsole. Wat ook opvalt aan de Air Force 1 Low en Air Max 1 is dat er zich een wit raster op de sneaker bevindt. De Air Max Plus heeft ook dit witte raster, maar deze sneaker loopt van zwart over in licht grijs en bevat neon groene details.

De sneakers zijn vanaf 20 december 2019 te verkrijgen bij onder andere Nike en geselecteerde retailers. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneakers!


Nike 'Future Swoosh' Pack
Nike 'Future Swoosh' Pack
Nike 'Future Swoosh' Pack
Images by Nike