Sneakersschool: Dit unieke concept vind je op Sneakerness Rotterdam

Sneakerness is niet alleen een evenement waar alleen maar sneakers worden verkocht. Naast de verkoop van sneakers zijn er ook stands die andere sneaker gerelateerde producten of services aanbieden. De stand van Sneakersschool is er een van.

De Sneakersschool is een initiatief van Roel van Hoff waarbij vijf cursisten in vijf dagen een eigen sneaker in elkaar zetten. Roel heeft in 2009 voor het eerst kennis gemaakt met sneakers en is nu al 10 jaar intensief bezig met sneakers. Hij is de Sneakersschool begonnen om zijn ervaringen te delen met andere mensen. De motivatie voor Roel is dan ook het leren van het vak aan andere mensen. Hij begeleid studenten in het hele proces om eigen handgemaakte Air Max te maken. Naast het aanbieden van deze cursussen is Roel actief als sneaker ontwerper voor een aantal gevestigde merken. Daarnaast doet hij ook veel samenwerkinge. Zijn doel is om Sneakersschool een wereldwijd begrip te maken. Zijn manier van ondernemen in combinatie met de manier waarop hij zijn cursussen aanbied maakt hem dan ook uniek.

Roel zijn eerste aankoop ooit was de Air Max 1 Purple Safari in 2009. Zijn meest recente aankoop was de Nike React Element van Kendrick Lamar. Voor het zoeken naar sneakers en het up-to-date blijven van sneaker nieuws maakt hij gebruik van StockX en natuurlijk Sneakerjagers. Op Sneakerness zal er een stand zijn van Sneakersschool waar je meer informatie over de unieke cursussen kunt krijgen. Je kunt meer informatie vinden over Roel en de Sneakersschool op Instagram, Facebook en zijn website.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Sneakersschool Sneakerness
Sneakersschool Sneakerness
Sneakersschool Sneakerness
Sneakersschool Sneakerness
Images by Sneakersschool
Previous ArticleNext Article