Officiële foto’s van de Fearless x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Bloodline’ zijn bekend gemaakt!

Een paar maanden geleden hebben we al kennis gemaakt met de Fearless x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Bloodline’. Op dat moment wisten we alleen nog niet dat deze sneaker binnen de Fearless collectie ging behoren. De eerste naam die deze sneaker kreeg was de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Who Said Man Was Not Meant To Fly’. Nu weten we allemaal wel beter!

De reden dat we dit dachten was omdat de tekst ‘Who Said Man Was Not Meant To Fly’ op de insole van de sneaker staat. Zijn inspiratie voor deze colorway heeft hij natuurlijk uit een wel hele iconische commercial gehaald. Natuurlijk hebben wij het nu over de ‘Who Said Man Was Not Meant To Fly’ commercial. In deze commercial maakt Jordan een dunk terwijl je op de achtergrond een vliegtuig hoort opstijgen.

Fearless x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Bloodline’ | De details

De basis van de upper van de sneaker beschikt over twee kleuren. Een zwarte kleur en een witte kleur. De tong, de toebox en de zijkant van de sneaker is wit gekleurd en de rest zwart. Daarnaast is de sneaker perfect uitgelijnd met een rode kleur. Hier komt natuurlijk de naam ‘Bloodline’ vandaan. Hij is tevens afgemaakt met een rode outsole en rode veters.

Deze sneaker zal tijdens de Black Friday gereleased worden. Op 29 november 2019 zal dit plaats vinden en er zal dan een prijskaartje aan komen te hangen van €160,-. Zorg ervoor dat je deze dag op tijd klaar zit want we durven nu al te vertellen dat ze als warme broodjes over de toonbank zullen vliegen. Veel succes en vooral veel plezier! Check onze releasekalender voor verdere releases.


Air Jordan 1 Retro High OG 'Bloodline'

555088-062 · Prijs vanaf €304,-

Naar alle aanbieders
'Bloodline'
'Bloodline'
'Bloodline'
'Bloodline'
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article