Er zijn on-feet foto’s van de Air Jordan 1 High OG WMNS ‘UNC to CHicago’ verschenen!

Op het moment verschijnen ontzettend veel nieuwe colorways binnen de Jordan Brand collectie. Iedere week wordt de ene na de andere colorway bekend gemaakt. Een aantal weken geleden zijn er dan ook beelden verschenen van een Air Jordan 1 High OG WMNS ‘UNC to Chicago’ colorway. Door twee top colorways te combineren hebben ze deze colorway gecreëerd.

De originele Air Jordan 1 ‘White/Carolina Blue’ was een eerbetoon aan de Universiteit van North Carolina. Een groot deel van Michael Jordan’s leven heeft hij hier doorgebracht. Vandaar dat deze colorway ook wel de UNC colorway wordt genoemd. De ‘UNC’ colorway wordt in deze nieuwe colorway gemixt met een andere klassieke colorway. Namelijk de ‘Chicago’. Deze colorway is geïnspireerd op de kleuren van het team waarvoor hij speelde, de Chicago Bulls.

Air Jordan 1 High OG WMNS ‘UNC to Chicago’ | Closer look

De basis van de sneaker heeft een nette zwarte kleur gekregen. Voor de resterende kleuren heeft hij de sneaker eigenlijk in tweeën opgedeeld. De voorkant en de achterkant. De toebox heeft een rode kleur gekregen. Daarnaast heeft juist de hiel en de Swoosh een baby blauwe kleur gekregen. Doormiddel van een witte midsole en een rode outsole valt hij meteen op. Om het af te maken hebben ze nog een rood Nike logo op de tong geplaatst.

Op dit moment ziet het er naar uit dat de sneaker op 14 februari 2020 gaat releasen. Dit betekend dat we helaas nog even geduld moeten hebben. Het prijskaartje dat hier aan komt te hangen gaat zo’n €160,- bedragen. Als je benieuwd bent naar on-feet foto’s van deze colorway kan je even naar beneden scrollen. Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten voor verdere informatie.


Air Jordan 1 WMNS 'UNC to Chicago'

CD0461-046 · Prijs vanaf €143,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 UNC To Chicago CD0461-046 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 UNC To Chicago CD0461-046 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 UNC To Chicago CD0461-046 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 UNC To Chicago CD0461-046 Release Date On-Feet
Images by: @kickwhoshow

Previous ArticleNext Article