De Nike Air Force 1 Low GORE-TEX krijgt nu ook een ‘Navy’ colorway

Er zijn natuurlijk al wat colorways verschenen van de Nike Air Force 1 Low GORE-TEX, maar daar wordt nu weer een nieuwe colorway aan toegevoegd. Er komt namelijk een Nike Air Force 1 Low GORE-TEX ‘Navy’ aan!

Deze kleur is perfect voor de koude dagen, wat ook weer past bij de sneaker zelf. GORE-TEX is namelijk een stof die ervoor zorgt dat je sneakers water- en winddicht zijn, maar ook ademend blijven. Er komt geen water of kou doorheen! Ook valt deze sneaker onder het sublabel van Nike, ‘The10th’. Deze collectie is een eerbetoon aan de tijd dat Bill Bowerman (mede-oprichter van Nike) in het leger diende. Daarom heeft de sneaker ook verschillende technische details.

Nike Air Force 1 Low GORE-TEX ‘Navy’ | CK2630-400

De sneaker is gemaakt van GORE-TEX en leer en is geheel donkerblauw. Wel zijn de Swooshes op de zijkanten, de GORE-TEX branding onder de enkel, de ‘Nike Air’ brandings op de tongue tab en heel tab en de AIR branding aan de zijkant op de midsole allemaal wit. De GORE-TEX branding op de tongue tab is geel. Ook zien we dat de tong, de binnenvoering van de sneaker en de heeltab zwart zijn. De colorway past perfect bij het koude weer en door het GORE-TEX materiaal blijven je voeten goed beschermd! Ook loopt de sneaker heerlijk door de Air midsole die voor veel demping zorgt.

De Nike Air Force 1 Low GORE-TEX ‘Navy’ zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij Nike en geselecteerde retailers voor een prijs van €150,-. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de officiële foto’s van de sneaker!


GORE-TEX X Nike Air Force 1 Low 'Navy'

CK2630-400 · Prijs vanaf €152,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low GORE-TEX 'Navy' | CK2630-400
Nike Air Force 1 Low GORE-TEX 'Navy' | CK2630-400
Nike Air Force 1 Low GORE-TEX 'Navy' | CK2630-400
Nike Air Force 1 Low GORE-TEX 'Navy' | CK2630-400
Images by Nike

Previous ArticleNext Article