De futuristische adidas ZX 4000 4D “I Want, I Can”

Oorspronkelijk werd de slogan “I Want, I Can” gebruikt in de jaren ’80 voor de campagne van de eerste adidas ZX-serie. Om dit moment te eren heeft adidas de ZX 4000 4D “I Want, I Can” uitgebracht in een zwarte make-over.

In 1984 introduceerde adidas zijn ZX-serie van hardloopschoenen. Elk model in de serie werd ontworpen voor verschillende hardloopbehoeftes. Toen de ZX-serie debuteerde in de ‘1000-modellen’, werd de technologie van adidas naar een hoger niveau getild.

Op 9 februari 2019 kwam de adidas ZX 4000 4D voor het eerst uit. Sindsdien zijn er vijf verschillende colorways uitgebracht van dit model. Naast de ‘normale’ colorways hebben we ook nog de ‘I Want, I Can’ colorways. De sneaker heeft een bijzondere, gerasterde 4D midsole. Deze midsole is ontwikkeld met behulp van jaren aan sportervaringen. Om jou te voorzien van zeer nauwkeurige, afgestelde ondersteuning en demping is de midsole 3D-geprint.

adidas ZX 4000 4D ‘I Want, I Can’ | EF9625

Een tijd geleden verscheen de eerste colorway van de ‘I Want, I Can’ uitvoering. Echter was dit het tegenovergestelde van deze colorway. De sneaker is gemaakt van een Primeknit bovenwerk met suède overlays. Op de rechterschoen is de tekst ‘I WANT’ te zien in een felle oranje kleur, terwijl op de linkerschoen ‘I CAN’ staat in een felgroene kleur. Verder is er op de tong het adidas Originals logo terug te vinden in dezelfde kleuren als de ‘I WANT’ en ‘I CAN’ tekst. Ook staat er op een suède overlay op de binnenkant in zwarte letters ‘_ZX_4000_4D’ Onder de upper bevindt zich een mintgroene 4D geprinte midsole en een outsole in de ZX-stijl. Deze zool rondt de look af en overbrugt de kloof tussen het verleden en de toekomst.

De adidas ZX 4000 4D “I Want, I Can” is verkrijgbaar bij adidas en verschillende retailers. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €299,95. Wil jij dit futuristisch paartje aan je collectie toevoegen? Bekijk onze Releasekalender voor meer informatie over nieuwe releases.


adidas ZX 4000 4D 'I Want, I Can'

EF9625 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
adidas de ZX 4000 4D "I Want, I Can"
adidas de ZX 4000 4D "I Want, I Can"
adidas de ZX 4000 4D "I Want, I Can"
adidas de ZX 4000 4D "I Want, I Can"
Images by Sneakerjagers

Previous ArticleNext Article