#TheCrew: Meet & Greet de Crowd op de Sneakerness in Keulen

Last but not least! Onze recap van onze Meet & Greets op SNEAKERNESS COLOGNE 2019. Vorig weekend (2 & 3 november) hebben wij op Sneakerness in Keulen zo veel interessante en leuke mensen leren kennen. De dag vloog voorbij en de foto’s en video’s zijn eindeloos. Uiteraard delen wij deze graag met jullie! PS: Dit jaar kom nog een Sneakerness aan maar dan in ons eigen land. Onthoud Rotterdam op zaterdag 30 november & 1 december: Hier vinden jullie alle informatie in één oogopslag!

Iedereen was het erover eens dat de mensen op de beurs erg aardig en open waren voor gesprekken met ons. Wellicht omdat we allemaal dezelfde passie delen, of misschien omdat de sneakerindustrie gewoon cool en sympathiek is. Dit enthousiasme willen we graag met jullie delen.

The Crowd

Normaal gesproken zie je jezelf over een sneakerbeurs lopen met een blik naar de grond en opzoek naar de holy grails, dus we besloten om de in plaats hiervan de mensen zelf te leren kennen. We hebben al onze Meet & Greets voor jullie op een rijtje gezet.

Ericaner viel meteen op! Of het nu te wijten is aan zijn sympathieke aard, zijn coole stijl of het roze haar? Waarschijnlijk alles bij elkaar. Hij komt uit Zwitserland, behoort tot de #teamsneakerness, dus hij is een vast onderdeel van Sneakerness in Keulen en toert voor Sneakerness door landen en steden om een goed humeur te garanderen. Om bij roze en sympathiek te blijven: Rafael. Onze fotograaf Ryan is een Off-White fan, dus hij heeft waarschijnlijk eerst de sneaker die Rafael droeg opgemerkt. Dat is maar goed ook, want zo konden we Rafael leren kennen samen met zijn Air Max 97 x Off-White, ook wel “de Queen” genoemd. De groep ‘Luxury Sneakers’ werd onder andere vertegenwoordigd door Kevin: We hebben hem ontmoet in zijn Nike show TL Comme des Garcons White.

Styles

Extravagante outfits, gestyled met de bekende favorieten, er was zeker genoeg te zien! We hebben @pin_kimono ontmoet, die zijn naam eer aan doet: In Kimono & Air Jordan Nike AJ I 1 Retro High OG ‘First Class Flight’. We hoefden Nikki niet meer te leren kennen, want ze is al bevriend met twee leden van onze #TheCrew. Als onderdeel van het Solebox Team Amsterdam en als toekomstige styliste moesten we haar outfit vastleggen met de Nike x Sacai LDV LDWaffle Black. Matthias alias @e.b.d.n. draagt één van jullie absolute favorieten, het Kangaroos Collab: Kangaroos x Sneakerholics Coil-R1 ‘Bubblegum’. En @wickeda_ ensceneerde de breuk in stijl perfect. Leo, Hip Hop & the Nike x Off White Zoom Fly ‘The 10 Ten’.

Natuurlijk kunnen we de partnerlooks niet overslaan. @nichtmalcool overtuigen ons samen met de Nike Craft x Tom Sachs Mars Yard 2.0 en Vans Slip-On in de perfecte partner look. We werden betoverd door Melina, haar Nike Air Max 90 in het roze en haar mooie lieve hond. Wow! En onze #TheCrew Award voor het beste humeur op Sneakerness Sunday werd zeker gewonnen door Sonja alias @scho_coco gewonnen🏆😊! Ohjaa en haar sneakers: The Nike Womens Air Force AF 1 Shadow ‘Tropical Twist’.

@nichtmalcool

Bedankt Sneakerness Keulen!

Uiteraard willen we alle toffe mensen bedanken voor hun bijdrage. We hebben superveel plezier gehad, veel interessante gesprekken gevoerd maar vooral een leuke tijd doorgebracht op Sneakerness Keulen! We kijken nu al uit naar Sneakerness Rotterdam over twee weken. Zien we je daar? Tot in Rotterdam!

Sneakerjagers #TheCrew

Previous ArticleNext Article