Sneakerness 2019 komt terug naar Rotterdam met een speciale actie

Op zaterdag 30 november 2019 en zondag 1 december 2019 is het dan eindelijk zo ver: Sneakerness in Rotterdam. Het grootste sneaker evenement in Europa komt opnieuw naar Rotterdam.

Sneakerness is natuurlijk de place to be als we het hebben over mode, kunst en nieuwe en exclusieve sneakers. Het evenement vind plaats in de Onderzeebootloods. Tijdens het evenement is er van alles te doen naast het kopen van sneakers. Er zijn namelijk exposities, je kan je favoriete sneakers laten schoonmaken, je kan je haar laten knippen, je kan je nagels laten knippen en er is een speciale sale van de Rotterdamse sneakerstore Woei. Naast al deze activiteiten is er dit jaar ook iets nieuws. Er zal namelijk een actie zijn om sneakers in te zamelen voor Afrika. Daarom wordt iedereen opgeroepen om zijn oude sneakers in te leveren op Sneakerness 2019 in Rotterdam. Iedereen die zijn sneakers schenkt maakt kans om een groot prijzenpakket te winnen.

Wij van Sneakerjagers zullen je op de hoogte houden van al het nieuws omtrent Sneakerness 2019 in Rotterdam. Wij zullen ook meer informatie geven over alle aanwezige stands op het evenement. Via deze link kan je de tickets bestellen voor Sneakerness.


Sneakerness 2019 Rotterdam
Sneakerness 2019 Rotterdam
Sneakerness 2019 Rotterdam
Images by Nikki Van Toorn


Previous ArticleNext Article