Pusha T x adidas Ozweego “King Push” Release Reminder

Het is eindelijk zover, de Ozweego van adidas en de Amerikaanse rapper, Pusha T, zal uitkomen. De Pusha T x adidas Ozweego “King Push” is ontstaan uit de al jaren succesvolle samenwerkingen. De sneaker zal uitkomen op zaterdag 16 november 2019.

Nadat een half jaar geleden het contract van de samenwerking tussen Pusha T en adidas is aangepast, is er nog geen goed gebruik gemaakt van de samenwerking. Al eerder was er een Ozweego colorway te zien aan de voeten van Pusha T tijdens zijn Coachella optreden. Ook is er onlangs een “Kingslayer” Ozweego uitgekomen in samenwerking met Call of Duty. Met deze aankomende release zetten Pusha T en adidas hun samenwerking opnieuw voort.

De Pusha T x adidas Ozweego “King Push” komt in een donker blauwe en zwarte colorway uit. De upper van beide colorways is van een mesh materiaal. De donkerblauwe colorway heeft een donkergroene tong en veters. Daarnaast zijn er verschillende zwarte details aangebracht zoals de overlay op de hiel, de outsole, de binnenkant van de schoen en de drie strepen op de zijkant. De drie welbekende adidas strepen op de zijkant zijn niet alleen zwart maar hebben ook een felle neon omlijning. De zwarte colorway heeft verschillende groene details. Tussen de upper en de tong hebben beide sneakers een suede overlay gekregen dat het design van deze release af maakt.

In de nacht van vrijdag 15 november 2019 op zaterdag 16 november 2019 om 00:00 zal de sneaker uitkomen bij adidas en verschillende retailers. Houd onze sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over nieuwe releases.


Pusha T X adidas Ozweego 'Tech Mineral'

FV2480 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders
Pusha T x adidas Ozweego "King Push"

Pusha T X adidas Ozweego 'Core Black

FV2484 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Pusha T x adidas Ozweego "King Push"
Images by adidas

Previous ArticleNext Article