Robuuste Nike RYZ 365 damesschoen met opvallende zool

Robuuste sneakers zijn de afgelopen jaren niet uit het straatbeeld te slaan. Steeds meer sneakers hebben een oversized zool en geven een stevige look. De Nike RYZ 365 damesschoen is hier een perfect voorbeeld van.

De damesschoen in de witte colorway is de stevige vervanger van de welbekende Nike Tekno. De witte upper is gemaakt van een nylon, leder en suede. Naast de grijsgetinte overlays zijn er ook nog verschillende zwarte details te zien. De Swoosh op de zijkant, de Nike branding op de tong, de outsole en de accenten bij de veter zijn voorbeelden van deze zwarte details. De zool van de schoen heeft een innovatief design. De geometrische vormen van de midsole zorgen voor goede demping en comfort voor de voet. Daarnaast zorgen ze voor een robuuste look.

Scroll naar beneden voor onze gedetailleerde foto’s van de Nike RYZ 365. Houd de blogs en de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases.

Nike RYZ 365 'Summit White

BQ4153-100 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Nike RYZ 365
Nike RYZ 365
Nike RYZ 365
Nike RYZ 365
Images by Sneakerjagers

Previous ArticleNext Article