Er zijn eindelijk officiële foto’s van de Air Jordan 11 WMNS ‘Metallic Silver’ verschenen!

Enige tijd geleden verschenen er al foto’s van een mogelijke Air Jordan 11 die aan de dames collectie toegevoegd zou worden. Door de maanden heen zijn hier verschillende foto’s van opgedoken, maar er zaten nog geen officiële foto’s bij. Eindelijk is dit niet meer het geval, want er zijn eindelijk officiële foto’s naar buiten gekomen. Voor de vrouwen die een beetje van glitters houden kunnen hun geluk niet meer op.

Naast deze colorway staat er nog een legendarische Air Jordan 11 te wachten. Dit is uiteraard de Air Jordan 11 ‘Bred’. De populaire zwarte en rode kleuren zullen 14 december 2019 op deze sneaker uitkomen. Voor iedere Air Jordan fan is dit, zonder twijfel, een must have dus zorg dat je dit paartje toevoegt aan je Jordan collectie!

Air Jordan 11 WMNS ‘Metallic Silver’ | Closer look

Laten we kijken naar de het uiterlijk van de sneaker kijken. De sneaker heeft eigenlijk wel wat weg van de wereld beroemde ‘Concord’ colorway. Het bovenste gedeelte van de sneaker is, net zoals, de ‘Concord’ wit van kleur. De midsole heeft daarnaast ook een witte kleur gekregen en de outsole een transparante kleur. Het grootste verschil en tevens het meest opvallende gedeelte van de sneaker is de mudguard. Waar hij bij de ‘Concord’ geheel zwart van kleur is is hij bij deze colorway bedekt met glitter. Vervolgens hebben ze de sockliner nog een witte kleur gegeven en staat er op de heel het bekende nummer ’23’. Ten slotte hebben ze nog een metalen Jumpman aangebracht op de zijkant van de sneaker.

Op 30 november 2019 zal deze sneaker uitkomen via onder andere Nike. Er komt een prijskaartje aan te hangen van €200,-. Er wordt wel verwacht dat dit paartje als warme broodjes over de toonbank zal gaan vliegen dus het is wel handig om hier op tijd voor klaar te gaan zitten. Check voor verdere informatie onze releasekalender. Scroll snel naar beneden voor officiële foto’s van de nieuwe colorway.


Air Jordan 11 WMNS Retro 'Metallic Silver'

AR0715-100 · Prijs vanaf €351,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 11
Air Jordan 11
Air Jordan 11
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article