De geliefde ‘Royal’ colorway verschijnt nu op een Air Jordan 1 Mid

Er verschijnt een klasiekke colorway op de Air Jordan 1 Mid. Er komt binnenkort namelijk een Air Jordan 1 Mid aan die doet denken aan de ‘Royal’ colorway.

We zien de laatste weken veel toffe colorways uitkomen van de Air Jordan 1 Mid. Maar er komen ook nog heel veel nieuwe leuke aan! En één daarvan is de Air Jordan Mid ‘Royal’. Het is ook een speciale colorway, want zwart en het koninklijke blauw waren de favorieten kleuren van Michael Jordan. De originele Air Jordan 1 Retro High OG ‘Royal’ waren een van de eerste Jordan’s waar Michael Jordan mee gezien werd, want hij droeg deze sneaker op een van de eerste Jordan posters. Ook was dit een van de weinige sneakers die hij nooit tijdens een wedstrijd heeft gedragen, wat hij met de meeste Jordans wel deed.

Air Jordan 1 Mid ‘Royal’ | 554724-068

Deze Mid versie doet denken aan de originele High versie, maar is wel anders en komt dus niet precies overeen. Zo is het leer bij de hiel en enkel bij de Mid versie zwart met blauwe accenten, terwijl het bij de High juist blauw met zwarte accenten is. Ook heeft bij de Mid de tongue tab het ‘Air’ en Jumpman logo bij de High staat hier ‘Nike Air’. Voor de rest komen ze wel overeen, alleen is de Mid versie natuurlijk lager. We zien dus ook de blauwe toebox, Swooshes en outsole terugkomen. De midsole is ook gewoon wit en de veters zwart.

De sneaker zal ergens in de komende weken te verkrijgen zijn bij Nike en geselecteerde retailers voor een prijs van €110,-. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de officiële foto’s!


Air Jordan 1 Mid 'Royal'

554724-068 · Prijs vanaf €186,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Royal' | 554724-068
Air Jordan 1 Mid 'Royal' | 554724-068
Air Jordan 1 Mid 'Royal' | 554724-068
Images by Nike

Previous ArticleNext Article