De Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 ‘Black Silk’ komt deze maand

Het duurde een maandje langer dan verwacht, maar deze maand komt de Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 ‘Black Silk’ uit.

Maandag zagen we al de blauwe versie van deze sneaker uitkomen en die was meteen uitverkocht. Geen wonder dus dat er ook veel belangstelling is voor de ‘Black Silk’ colorway. Vorige maand lieten we jullie al de eerste foto’s zien, maar nu heeft ook CLOT zelf foto’s van de sneaker gedeeld.

Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 ‘Black Silk’ | CZ3986-001

De sneaker komt erg overeen met zijn voorganger, de ‘Royal Blue’ colorway. Alleen dit keer is het een zwarte colorway. De sneaker is ook gemaakt van een zijde achtige stof en bevat het ‘Silk Royale’ patroon van CLOT. Ook is er een witte midsole en een gum outsole.

Hiroshi Fujiwara zijn label, Fragment, heeft zich aangesloten bij de samenwerking tussen CLOT en Nike. Met zijn drieën brengen zij een nieuwe colorway op de Air Force 1, namelijk een zwarte colorway. Het model beschikt over een zwart, zijden bovenwerk dat beschikt over hetzelfde prachtige patroon als zijn voorgangers. Verder beschikt het model over een witte rubberen midsole om extra contrast toe te voegen. Hieronder is een gum outsole te vinden die de sneaker completeert. Ook bestaat de binnenkant van de sneaker uit een geperforeerd leer.

De sneaker wordt op vrijdag 29 November 2019 verwacht bij Nike SNEAKRS en geselecteerde retailers voor een prijs van €250,-. Zit er klaar voor want de sneaker zal ongelofelijk snel gaan! Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de foto’s van CLOT.


Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 'Black'

CZ3986-001 · Prijs vanaf €514,-

Naar alle aanbieders
Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 "Black Silk" | CZ3986-001
Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 "Black Silk" | CZ3986-001
Images by CLOT

Previous ArticleNext Article