Drie nieuwe colorways van de adidas ZX Torsion zijn nu verkrijgbaar

Eerder schreven wij al een blog over de drie nieuwe colorways over de adidas ZX Torsion. Nu zijn ze alle drie verkrijgbaar! Het gaat om de colorways ‘Raw White’, ‘Tech Ink’ en ‘Simple Brown’.

De eerste adidas sneaker die beschikte over de Torsion technologie werd voor het eerst in 1988 gelanceerd. Dankzij technologie werd er extra flexibiliteit toegevoegd in de voorvoet en in de hiel. De sneaker werd al snel razend populair en waren af en toe binnen no-time uitverkocht.

adidas ZX Torsion ‘Raw White’/’Tech Ink’/’Simple Brown’ | Closer Look

Alle drie de colorways die zijn uitgekomen is een reeks die enigszins zijn geïnspireerd op retro modellen. De ‘Raw White’ colorway is een rustige colorway en beschikt over een bovenwerk dat is gemaakt van mesh in een witte kleur. Over de witte basis lopen verschillende overlays die zijn gemaakt van nubuck en leer in beige kleuren. adidas heeft de de zool een vergeelde kleur gegeven om op deze manier wat extra contrast toe te voegen.

Nu komen we aan bij de tweede colorway, namelijk ‘Tech Ink’. Natuurlijk beschikt deze colorway over dezelfde look als de ‘Raw White’ colorway. In tegenstelling tot de eerste colorway heeft deze vele donkerdere kleuren gekregen. Zo bestaat het bovenwerk uit donkerblauwe en lichtblauwe kleuren. Ook bij deze colorway is de zool in een vergeelde kleur verwerkt.

Last but not least, de ‘Simple Brown’ colorway. Op het eerste oog lijkt dit meer een hiking schoen, dan een adidas ZX Torsion. Dit komt natuurlijk door het bruine bovenwerk. Over deze bruine basis zijn beige overlays te vinden. De sneaker beschikt niet alleen over beige overlays, maar ook over oranje detaillering. Zo is bovenkant rondom de enkel van oranje gemaakt. Ook op de veters is de oranje kleur terug te vinden. Echter beschikt deze colorway niet over een vergeelde outsole, maar over een zwarte outsole.

Alle drie de colorways zijn nu verkrijgbaar via SneakerBAAS. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €129,95. Check onze Releasekalender voor meer informatie over deze sneaker. Scroll ook naar beneden om de foto’s te bekijken die wij van Sneakerjagers hebben gemaakt!


adidas ZX Torison 'Raw White'

EE4791 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

adidas ZX Torsion 'Simple Brown'

EE5444 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX Torsion

adidas ZX Torsion 'Tech Ink'

EE4796 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX Torsion
adidas ZX Torsion
Images by Sneakerjagers

Previous ArticleNext Article