adidas komt met een nieuwe gerecyclede sneaker colorway!

Het is niet eerste keer dat adidas producten hergebruikt om vervolgens een top product op de markt te zetten. Natuurlijk is dit een prachtige investering die ze vooral moeten doorzetten. Dit is waarschijnlijk toch wel de manier hoe alle merken het in de toekomst zullen gaan doen. Toch loopt adidas hier al een tijdje op voor.

De originele adidas Futurecraft Loop werd in april getest door 200 mensen. Van alle sneaker die gedragen werden vervolgens overbleven hebben ze de Futurecraft Loop Generation 2 gecreëerd. Er is dus geen stukje sneaker overgebleven en is stuk voor stuk nuttig gebruikt.

adidas Futurecraft Loop ‘Generation 2 – Recyclable’ | De details

Het uiterlijk van de sneaker is tevens ontzettend sterk. Doormiddel van een kleurencombinatie van wit en blauw op de upper van de sneaker springt hij ontzettend sterk uit z’n vel. Het leuke effect van deze kleurencombinatie is dat de witte en de blauwe kleur in elkaar overlopen. Daarnaast beschikt hij over een stevige BOOST zool. Aangezien dit als één van de meest comfortabele zolen wordt gezien ter wereld is het een wolkje om op te lopen.

Op een officiële releasedatum moeten we nog wel heel lang wachten. De sneaker wordt namelijk pas in 2021 verwacht. Tot die tijd wordt sneaker verder getest door een groep mensen. Gelukkig heeft adidas nog genoeg aanbod aan sneakers. Ontdek ze stuk voor stuk in onze releasekalender.


adidas Futurecraft Loop Generation 2 Release Date
adidas Futurecraft Loop Generation 2 Release Date
adidas Futurecraft Loop Generation 2 Release Date
adidas Futurecraft Loop Generation 2 Release Date
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article