Skip to content
Watch

Sneakerjagers ‘On Air’ aflevering 7 staat voor je klaar!

13 november 2019 08:02
Sneakerjagers ‘On Air’ aflevering 7 staat voor je klaar!

Vanaf vandaag, woensdag 13 november, kun jij kijken of luisteren naar de zevende aflevering van de Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. Valerio en Non krijgen in deze aflevering weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam.

Dennis Shoepimp:

Dennis Tokaya (aka Dude the Shoepimp) van Shoepirates in Apeldoorn schuift aan bij Valerio en Non. Naast ondernemer is Dennis volgens ons één van de grootste Nederlandse old skool sneaker verzamelaars. Zijn collectie is (on)werkelijk geweldig en bevat veel paartjes die eigenlijk in een museum thuishoren.

Shoe Pimp/Shoe Pirates is al jaren een icoon in de Nederlandse sneakerwereld en dat is duidelijk te zien als je hun winkel bezoekt in Apeldoorn. Een winkel vol detail, toffe gimmicks en alles wat te maken heeft met sneakers. Sinds december 2018 kun je het assortiment van Shoe Pimp ook vinden in de zoekmachine van Sneakerjagers. We besteden ook regelmatig blogs aan hun concept. De sneaker kennis van Dennis is jaloersmakend en de manier waarop hij hierover verteld zeer relaxed en gedetailleerd. Natuurlijk heeft hij ook een en ander meegenomen naar onze studio in Amsterdam. Van de allereerste Air Max tot de meest gewilde sneakers van dit moment.

Valerio en Non vragen hem het hemd van het lijf. Waar is zijn verzamelwoede begonnen, wat heeft hij staan, wat wil hij nog kopen en wat zijn de favorieten van Dennis. Je hoort het allemaal!

Géza Weisz

Yes: Géza schuift aan bij onze podcast! De alom bekende en populaire Nederlandse acteur is namelijk dol op sneakers!

Géza speelde zijn eerste (bekende) rol in de Nederlandse tienerfilm Timboektoe die in 2007 in première ging. Na zijn afstuderen aan de Toneelschool in 2012 ging het hard en speelde hij onder andere rollen in ‘alleen maar nette mensen’, ‘het leven is verrukkulluk’, ‘Bluf’ en vele andere producties. Laatst zagen we hem natuurlijk shinen als kandidaat in de TV-hit ‘Dance Dance Dance’ Naast acteren is Géza een DJ die regelmatig draait in Amsterdamse nachtclubs als Jimmy Woo, AIR en Chicago Social Club. Ook heef hij een eigen lunchroom ‘Oeuf” in Amsterdam. Drukbezet man dus!

Valerio en Non zijn benieuwd hoe het leven er uitziet van deze alleskunner, wat hij allemaal meemaakt, zijn bucketlist en plannen voor het komende jaar. Ook willen ze natuurlijk alles weten over zijn liefde voor sneakers, wat hij zelf graag draagt en waarom. Wat hij in zijn kast heeft staan en wat er binnenkort nog in moet komen.

De gloednieuwe 7e aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 13 november 2019 via Spotify, Apple Podcasts of op Youtube.