Skip to content
Upcoming

Off-White x Nike Vapor Street Pack release reminder

13 november 2019 16:14
Off-White x Nike Vapor Street Pack release reminder

Het is eindelijk zover: de Off-White x Nike Vapor Street gaat nu echt releasen. Na veel uitstel zullen ze op donderdag 14 november uitkomen.

Eigenlijk zouden ze op 12 oktober 2019 uitkomen, maar dit is op één of andere manier helaas niet gebeurd. Gelukkig weten we het dit keer zeker en kunnen ze niet meer terug. Er gaan ook al geruchten rond dat er meer modellen gaan uitkomen van deze samenwerking. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten voor de laatste updates.

Off-White x Nike Vapor Street Pack | Closer look

De drie colorways beschikken weer over een unieke en sterke look. Het model zal in ‘Blue/Yellow’, ‘Yellow/Black’ en ‘Black/Pink’ colorways uitkomen. De upper is gemaakt van transparant TPU materiaal dat je niet al te snel tegenkomt. Daarnaast is er nog een bijzonder detail, de sneaker beschikt namelijk over een asymmetrisch veter systeem. Wat ten slotte zeer opvallend is, is de outsole. Deze bevat allemaal kunststoffen spikes. Zoals we vaker zien op dit model zien hebben ze een Swoosh half over de midsole geplaatst. Stuk voor stuk beschikken ze weer over sterke Off-White look.

14 november 2019 is het dan eindelijk zover. Zorg dat je er klaar voor bent, want het Off-White x Nike Vapor Street Pack wil je niet missen. Voor €160,- kunnen ze al voor jou zijn.

Off-White X Nike Vapor Street 'Black'

CD8178-001 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Nike Vapor Street 'Blue'

CD8178-400 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Nike Vapor Street 'Yellow'

CD8178-700 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Off-White x Nike Vapor Street
Off-White x Nike Vapor Street
Off-White x Nike Vapor Street
Images by Nike