Aanstaande vrijdag 15 november 2019 zal de Nike Air Max 90 ‘Desert Sand’ uitkomen

Vorige maand kwam het gerucht naar buiten dat er een Nike Air Max 90 ‘Desert Sand’ onderweg was. Wij hebben erg goed nieuws, want dit gerucht wordt werkelijkheid! Zoals we al verwachtte zal de sneaker aankomende vrijdag, 15 november 2019, uitkomen via Nike.

In 2020 bestaat Nike’s Air Max 90 alweer dertig jaar en om alvast een beetje in een feeststemming te komen, komen ze met deze geweldige colorway. Dankzij een mix van verschillende aardetinten geeft de sneaker echt een woestijn gevoel af. Naast de kleuren ‘Desert Sand’ en ‘Black’, zie je ook kleuren als ‘Burnt Orange’ en ‘Purple’ verschijnen op de sneaker. Het bovenwerk beschikt over een basis van mesh met hierover heen lederen en suède lagen. Op de lederen overlays op de zijkanten zijn gegraveerde details te vinden die lijken op een landkaart. Daarnaast is de van textiel gemaakte Swoosh verwerkt in een zwarte kleur. Om wat contrast aan de sneaker toe te voegen heeft de midsole een ‘Obsidian’ kleur gekregen, met hierop een oranje stuk. Ook is de outsole verwerkt in een ‘Obsidian’ kleur.

Aanstaande vrijdag, 15 november 2019, zal de Nike Air Max 90 ‘Desert Sand’ uitkomen via onder andere Nike. De sneaker zal om 09:00u uitkomen, dus als je een paartje wil scoren, zorg ervoor dat je ruim op tijd klaar zit! Check onze Releasekalender voor meer informatie over deze prachtige sneaker en scroll naar beneden voor foto’s.


Nike Air Max 90 NRG 'Camowabb'

CI5646-001 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Desert Sand'
Air Max 90 'Desert Sand'
Images by 43Einhalb

Previous ArticleNext Article