Opvallende samenwerking tussen Dior en Air Jordan

Air Jordan heeft de afgelopen jaren al verschillende samenwerkingen achter de rug met designers en merken. Onlangs is er wel een hele bijzondere samenwerkingen opgedoken tussen Air Jordan en Dior.

Christian Dior SE, beter bekend als Dior, is een Frans modehuis gespecialiseerd in luxe mode artikelen. In 1946 is het merk gestart door de designer Christian Dior. Op dit moment maakt en verkoopt Dior accessoires, leren goederen, schoenen, horloges, schoenen, make-up en verzorgingsartikelen. Het is niet gewoon voor een merk als Dior om een samenwerking aan te gaan met een merk als Air Jordan. Voor Air Jordan zijn samenwerkingen daarentegen de normaalste zaak van de wereld.

De verwachting is dat er een Air Jordan 1 silhouet zal worden gemaakt door Air Jordan en Dior. Een Air Jordan waar maar 1.000 paar van gemaakt worden en ze zullen $2.000 gaan kosten. Een hele exclusieve sneaker met een exclusief prijskaartje. Dit betekent dat dit de duurste Air Jordan 1 ooit zal zijn als deze uitkomt. De Dior B23 Hi Top is een succesvol model van Dior en de verwachting is dat dit als inspiratie gebruikt zal worden voor deze release. Op dit moment is er nog niks officieels bekend over een eventuele release datum.

Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over deze en vele andere releases.

Dior Air Jordan
Image by Forbes
Previous ArticleNext Article