De Resell Challenge #1: Het begin

De sneaker resell markt wordt op dit moment door sommige geschat op een waarde van 1 miljard dollar. Ondertussen kent bijna iedereen de sneaker resellers wel, maar desondanks lukt het maar weinig mensen om echt het grote geld te verdienen. Hoe gaat dit allemaal in zijn werking en kan je zomaar beginnen met sneakers resellen? Wij van Sneakerjagers gaan dit voor jullie tot in de puntjes uitzoeken in de Resell Challenge.

De Resell Challenge

Op 1 november hebben wij als Resell Jagers de uitdaging aangenomen om tot en met 1 februari zo veel mogelijk geld te verdienen met het resellen van sneakers. We beginnen met een budget van €500,- voor het kopen van sneakers. Er wordt vooral gefocust op de gehypte releases die via raffles en in-store releases voor iedereen toegankelijk zijn. Ook maken wij geen gebruiken van bots of andere tools. Op deze manier proberen wij een zo realistisch en toegankelijk mogelijk beeld te geven van deze uitdaging. Elke week zullen wij een update schrijven over de wins en losses van die week.

Onze L’s

De eerste sneaker waar wij voor gingen was de Nike Air Jordan 1 High OG Patent ‘Fearless’. Deze sneaker kwam uit op zaterdag 2 november, één dag nadat wij de uitdaging hadden geaccepteerd. Gelijk schreven wij ons in voor verschillende raffles, maar jammer genoeg zonder resultaat. Het was niemand gelukt om een paartje te bemachtigen. De week erna op schreven wij ons vol goede hoop weer in voor de nieuwe hype release van die week, de CLOT x Nike Air Force 1 Low “Royal Blue”. Helaas was kregen we voor deze release weer allemaal L’s.

De volgende releases

Deze week zullen wij ons focussen twee releases. De Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid “Fearless” die op 15 november released. Op dit moment is er alleen nog bekend dat de sneaker bij SNEAKRS uitkomt. Daarnaast zullen wij ons natuurlijk focussen op Travis Scott x Nike Air Force 1 Low “Cactus”. Een sneaker die voortkomt uit de meest gehypte samenwerkingen van dit jaar. Er zijn heel veel raffles voor deze release dus wij zullen ons overal inschrijven.

Melody Ehsani X Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless'

CQ7629-100 · Prijs vanaf €861,-

Naar alle aanbieders

Travis Scott X Air Force 1 Low 'Cactus'

CN2405-900 · Prijs vanaf €505,-

Naar alle aanbieders

Voor de hype releases bij Nike gebruiken wij de SNEAKRS app en schrijven wij ons in voor raffles op zoveel mogelijk sites. Via de sneaker release kalender kan je zelf ook op de hoogte blijven van nieuwe releases. Ook in de blogs van verschillende hype releases zal aangegeven worden waar je je kan inschrijven voor de raffles.

Previous ArticleNext Article