Unieke camo make over voor de Converse Chuck 70 door UNDERCOVER

Na al verschillende samenwerkingen van UNDERCOVER met onder andere Nike en Helly Hansen is nu Converse opnieuw aan de beurt. De Chuck 70 Low en High zullen een nieuw design krijgen van de UNDERCOVER x Converse samenwerking.

Afgelopen maart is er al een UNDERCOVER x Converse Chuck 70 uitgekomen met het “THE NEW WARRIORS” concept. De twee nieuwe releases zullen onderdeel zijn van dit concept. Beide modellen hebben een camo make over gekregen. Naast de camouflage print op de upper zijn er ook zwarte vegen aangebracht op witte zool. De Chuck 70 High heeft op de zijkant van de enkel het “NW” logo geborduurd in het wit. Daarnaast heeft de schoen een zwarte ritssluiting op de plek waar normaal de veter te vinden is. Ook zijn er twee metalen ringen te zien. Één op de hiel en één op de toe box. Op dezelfde toe box staat ook de tekst “THE NEW WARRIORS” net als bij de vorige release. Ondanks dat de Chuck 70 Low bijna identiek is aan de High variant zijn er toch een paar subtiele verschillen. De Low heeft bijvoorbeeld maar één metalen ring. Ook heeft de Low variant wel normale veters en het is geborduurde “NW” logo een stuk kleiner.

Beide varianten van de UNDERCOVER x Converse Chuck 70 zijn vanaf 14 november 2019 te verkrijgen bij Converse en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over nieuwe releases.


Converse x Undercover Chuck 70 High 'Camo'

164833C · Prijs vanaf €1,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Converse Chuck 70
UNDERCOVER x Converse Chuck 70

Converse x Undercover Chuck 70 Low 'Camo'

164834C · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Converse Chuck 70
UNDERCOVER x Converse Chuck 70
Images by UNDERCOVER

Previous ArticleNext Article