Een overzicht van alle raffles van de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’

Al sinds februari wordt er op deze sneaker gewacht en over vier dagen is het zo ver. De nieuwste samenwerking tussen Travis Scott x Nike zal uitkomen op 16 november 2019. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op de Nike Air Force 1.

Aangezien er in de komende dagen aardig wat raffles zullen open gaan, leek het ons verstandig om een overzicht te maken. Zo kun jij je voor elke raffle inschrijven en maak je nog meer kans op deze gehypte samenwerking tussen de rapper uit Houston en Nike. Wij zullen tot zaterdag 16 november 2019 elke ochtend het overzicht van de raffles updaten, zodat jij je elke ochtend kan inschrijven voor nieuwe raffles.

Wil jij nog meer te weten komen over deze sneaker? Check dan HIER ons meest recente blog waarin je over de laatste details kan lezen. Check ook onze Releasekalender voor meer informatie over de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’. Scroll snel naar beneden voor alle raffles en schrijf je nu in, als je dat nog niet gedaan hebt!


Travis Scott X Air Force 1 Low 'Cactus'

CN2405-900 · Prijs vanaf €500,-

Naar alle aanbieders
30 MINUTE DRAW
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE

Travis Scott x Nike
RAFFLE
Travis Scott x Nike
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
INSTA RAFFLE
Travis Scott x Nike
FCFS RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
INSTORE T.B.A.
RAFFLE
RAFFLE

Previous ArticleNext Article