Een overzicht van alle raffles van de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’ 430

Al sinds februari wordt er op deze sneaker gewacht en over vier dagen is het zo ver. De nieuwste samenwerking tussen Travis Scott x Nike zal uitkomen op 16 november 2019. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op de Nike Air Force 1.

Aangezien er in de komende dagen aardig wat raffles zullen open gaan, leek het ons verstandig om een overzicht te maken. Zo kun jij je voor elke raffle inschrijven en maak je nog meer kans op deze gehypte samenwerking tussen de rapper uit Houston en Nike. Wij zullen tot zaterdag 16 november 2019 elke ochtend het overzicht van de raffles updaten, zodat jij je elke ochtend kan inschrijven voor nieuwe raffles.

Wil jij nog meer te weten komen over deze sneaker? Check dan HIER ons meest recente blog waarin je over de laatste details kan lezen. Check ook onze Releasekalender voor meer informatie over de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’. Scroll snel naar beneden voor alle raffles en schrijf je nu in, als je dat nog niet gedaan hebt!


Travis Scott X Air Force 1 Low 'Cactus'

Prijs vanaf €1.051,-

Naar alle aanbieders
30 MINUTE DRAW
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE

Travis Scott x Nike
RAFFLE
Travis Scott x Nike
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
INSTA RAFFLE
Travis Scott x Nike
FCFS RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
INSTORE T.B.A.
RAFFLE
RAFFLE

Previous ArticleNext Article

Unieke reflecterende make-over van de Air Jordan 1 Mid 10

Het Air Jordan 1 Mid silhouet is de laatste tijd steeds vaker te zien. Verschillende colorways en make overs worden bijna wekelijks uitgebracht. Ondanks de vele make overs van de het Mid silhouet heeft de Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective een nog nooit eerder vertoond jasje gekregen.

De Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective zal, zoals de naam al zegt, reflectieve details hebben. Een geheel witte minimalistische upper is te zien met verschillende zwarte accenten. Op het eerste oog lijken deze accenten inderdaad zwart maar als je in het donker met deze sneakers loopt reflecteren deze lijnen. Elk paneel op de upper is door de lijnen verdeeld, hierdoor is in het donker alleen de gekleurde outline zichtbaar. Dit geeft de Air Jordan 1 Mid een unieke look.

Op dit moment is er nog niks bekend over een eventuele release datum van de sneaker. Het is wel al duidelijk dat deze uitvoering alleen voor vrouwen zal zijn. Houd daarom de blogs en de sneaker release kalender goed in de gaten voor meer informatie over deze en vele andere releases.


Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Images by Nike

Twee iconische colorways worden gecombineerd op de Air Jordan 11 Low! 5

De Air Jordan 11 heeft al verschillende fantastische colorways gekend. Jordan Brand heeft er ditmaal voor gekozen om hier iets mee te doen. Ze hebben dan ook twee iconische colorways gecombineerd en die in de Air Jordan 11 Low gestopt. We hebben het hier natuurlijk over de ‘Bred’ colorway en de ‘Concord’ colorway.

Toevallig heeft de Air Jordan 11 ‘Bred’ een paar weken gelden een shock-drop gekregen en staat op het punt om te releasen. 14 december 2019 gaat deze release plaatsvinden en voor €200,- kun je hem al bemachtigen. Check snel onze Releasekalender bij welke retailers hij verkrijgbaar zal zijn.

Air Jordan 11 Low ‘White Bred’ | Closer look

Als we gaan kijken naar het uiterlijk van de sneaker zien we dat de twee colorways perfect gecombineerd zijn. De mudguard van de sneaker heeft het populaire patent leather materiaal gekregen en beschikt over een zwarte kleur. De upper hebben ze een witte kleur gegeven die ook op de ‘Concord’ colorway is geplaatst. Daarnaast zien we dat de midsole en witte kleur heeft gekregen en de outsole een rode kleur. Dit zien we ook terug op de ‘Bred’ colorway. Om het af te maken hebben ze de details op de tong en op de heel een rode kleur gegeven.

We moeten nog wel geduld hebben want deze sneaker wordt pas verwacht in april aankomend jaar. Het verwachte prijskaartje dat eraan komt te hangen bedraagt €175,-. We verwachten dat hier binnenkort snel meer informatie over bekend gemaakt gaat worden. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten.


Air Jordan 11 Low 'White Bred'

zaterdag 25 april 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
@hanzuying

adidas Yeezy BOOST 350 ‘Yecheil’ V2 met een unieke colorway komt nog voor de feestdagen 11

In de laatste maand van het jaar komen er gelukkig weer nieuwe Yeezy’s uit. De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yecheil’ met een unieke colorway is een van deze releases. Check voor het gehele Yeezy release overzicht dit blog.

De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yecheil’ heeft een upper met verschillende kleuren erin. De naam ‘Yecheil’ lijkt op ‘Yecheil’ wat in het Hebreeuws “May God Live” betekent. De basis is zwart maar over de hele upper zijn alle kleuren te zien die je kunt bedenken. Alleen de streep op de zijkant en de zool zijn helemaal zwart zonder andere kleuren. De rest van het design is zoals we gewend zijn van Kanye West. Ook deze Yeezy BOOST 350 V2 zal in een non-reflective en een reflective versie komen. De non-reflective versie heeft glow-in-the-dark veters, maar geen reflecterende upper. De reflective versie daarentegen, is geheel reflecterend en ook een stuk exclusiever dan de non-reflective variant.

Beide varianten van dit model worden nog voor de feestdagen verwacht net als de adidas Yeezy BOOST 350 ‘Yeezreel’. De non-reflective zal uitkomen op 19 december 2019 en de reflectieve variant zal waarschijnlijk 1 of 2 dagen voor of na deze release ook uitkomen. Houd voor meer updates over Yeezy en vele andere releases natuurlijk de sneaker release kalender in de gaten!


adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
Images by @kickwhoshow